Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την 1η ασυλία

Sabine Camhi
Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την 1η ασυλία

Ένα αγώνισμα όλο ένταση παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας!

Την Κυριακή (11/4) είδαμε στον Άγιο Δομίνικο πολλούς καυγάδες καθώς παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι Ηλίας Μπόγδανος και Αλέξης Παππάς. Ο πρώτος ξέσπασε μετά τα λόγια του ηθοποιού πριν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, βρίζοντας και χτυπώντας ότι έβρισκε μπροστά του. Μόλις ηρέμησαν τα πράγματα, στον αγώνα νικητές βγήκαν οι μπλε με 10-6.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor αντιθέτως, η Καρολίνα έδωσε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στους Κόκκινους με 10-8. Έτσι οι Μπλε θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση ενώ η κόκκινη ομάδα θα είναι θεατής. Πριν από αυτό όμως, οι Μπλε υποχρεώθηκαν να πάνε στη διαδικασία για την ατομική ασυλία την οποία πείρε ο Νίκος Μπάρτζης. Η αντίπαλη ομάδα αντιθέτως χάρηκε τον χαλβά, το μουσικό υπερθέαμα.



Να σημειωθεί πως στο συμβούλιο του νησιού οι δύο γυναίκες που έχουν παραμείνει στην Μπλε ομάδα δεν μπορούν να ψηφιστούν. Άρα Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ελένη Χαμπέρη θα μείνουν καιρό μέσα στο παιχνίδι. Έτσι, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από την μπλε ομάδα στο συμβούλιο είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο ζαχαροπλάστης ήταν υποψήφιος και την περασμένη εβδομάδα.