Μαριαλένα και Σάκης:ομολογούν ότι είναι μαζί και η ζήλεια της παίκτριας του Survivor ξεπερνά τα όρια

Μαριαλένα και Σάκης:ομολογούν ότι είναι μαζί και η ζήλεια της παίκτριας του Survivor ξεπερνά τα όρια

Τι συμβαίνει με τους δύο παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης.

Το ξέρουν πια όλοι. Η Μαριαλένα και ο Σάκης είναι μαζί, εδώ και πολύ καιρό και όσο κι αν στην αρχή δεν ήθελαν να το παραδεχτούν, τώρα δεν κρύβονται άλλο.

Οι ημέρες μέσα στο Survivor περνούν με πολλές χαρές αλλά και δυσκολίες για όλους τους παίκτες, πόσο μάλλον για το ζευγάρι του παιχνιδιού, που από την πρώτη στιγμή έδειξε πως η σχέση του δεν ήταν κάτι απλό. Τι κι αν είχαν πει εξ αρχής πως είναι χωρισμένοι; Τι κι αν η Χριστίνα «εισέβαλε» στη ζωή του Σάκη, πριν το παιχνίδι; Τα πράγματα φαίνεται πια πως έχουν πάρει την τροπή που όλοι περιμέναμε και τώρα Σάκης και Μαριαλένα δεν κρύβουν την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον.

Στο χθεσινό επεισόδιο η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο το οποίο δεν περιελάμβανε μόνο ασυλία αλλά και φαγητό και ξεφάντωμα για... λίγους! Πριν φύγει η κόκκινη λοιπόν ομάδα για να απολαύσει ένα φαντασμαγορικό prive show, η Μαριαλένα και ο Σάκης, μπροστά σε όλη την ομάδα, έκαναν περιπαιχτικά σχόλια για τη σχέση τους.



Η αλήθεια είναι πως η Μαριαλένα έβαλε τον Αλέξη Παππά να «προσέχει» τον Σάκη σε αυτή την βραδιά-έκπληξη, μια κίνηση ξεκάθαρης ζήλειας της παίκτριας της μπλε ομάδας προς τον σύντροφό της. Λάδι στη φωτιά έριξε και ο ίδιος ο Σάκης ο οποίος είπε πως θα ξεφαντώσει, αρέσει δεν αρέσει στην Μαριαλένα.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια απ' όλους τους παίκτες ήταν πολλά, κάνοντας την Μαριαλένα να νιώσει λίγο άβολα με τη στάση τους. Η ζήλεια της ήταν εμφανής.

Δες τι συνέβη στο video.