«Τα Φιλαράκια»: Το reunion γυρίστηκε και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες (photos)

«Τα Φιλαράκια»: Το reunion γυρίστηκε και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες (photos)

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το αναμενόμενο επεισόδιο που θα γραφτεί «στην ιστορία»!

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το reunion των πρωταγωνιστών στα γυρίσματα

Έχουν περάσει σχεδόν 17 χρόνια από τότε που οι 6 πιο διάσημοι φίλοι (οι οποίοι έχουν μείνει στην ιστορία της τηλεόρασης για το γέλιο και τα πειράγματά τους) βρέθηκαν τελευταία φορά στα γυρίσματα της σειράς.

Μιλάμε φυσικά για τα «Φιλαράκια», μια σειρά που μετά από όλα αυτά τα χρόνια συνεχίσει να παίζει στην τηλεόραση και εμείς θέλουμε να την βλέπουμε ξανά και ξανά. Η είδηση πως οι πρωταγωνιστές της σειράς θα συναντηθούν στο σετ μετά από τόσα χρόνια, έκανε τον γύρο του κόσμου και στην αρχή (μέχρι να επιβεβαιωθεί και επίσημα) ήμασταν αρκετά δύσπιστες.

Τελικά τόσο η παραγωγή όσο και οι πρωταγωνιστές επιβεβαίωσαν την χαρούμενη είδηση και εμείς περιμέναμε πώς και πώς να δούμε στις οθόνες μας αυτό το reunion. Οι περισσότεροι ηθοποιοί έσπευσαν τότε να μοιραστούν αυτό το νέο με τους fans τους μέσα από τα social media τους και τα μηνύματα που έρχονταν ήταν άκρως συγκινητικά.

Και ναι, τα γυρίσματα του «The One With The Reunion» έγιναν τελικά την περασμένη εβδομάδα και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία να την δούμε. Η special εκπομπή εννοείται πως συγκέντρωσε όλο το cast δηλαδή τους: Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) και David Schwimmer (Ross). Η επανένωση αρχικά επρόκειτο να γυριστεί τον περασμένο Αύγουστο, αλλά καθυστέρησε λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Η ημερομηνία μετάδοσης δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά αναμένεται να γίνει τους επόμενους μήνες.

«Τα Φιλαράκια» ήταν η μεγαλύτερη κωμική σειρά της δεκαετίας του 1990 που άφησε εποχή. Η μαγνητοσκόπηση του one-off επεισοδίου πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια.

Δες όλες τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει στην gallery που ακολουθεί...