Survivor: Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι υποψήφια προς αποχώρηση και το Twitter τη δίκασε (photos)

Survivor: Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι υποψήφια προς αποχώρηση και το Twitter τη δίκασε (photos)

Μια διαφορετική τετράδα σε διαδικασία αποχώρησης από το Survivor.

Οι φήμες διαψεύστηκαν και η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν εκείνη που επέλεξε ο Ηλίας Μπόγδανος στο χτεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor.

Όλοι πίστευαν πως την ατομική ασυλία θα κερδίσει ο Τριαντάφυλλος, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούσαν, κι όμως ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος εκείνος που κατάφερε να πάρει το κολιέ ατομικής ασυλίας.

Και μπορεί όλη την εβδομάδα ο Μπόγδανος σχεδόν να κατέρρευσε εξαιτίας του ψυχολογικού πολέμου με τον Αλέξη Παππά, με τον οποίο κόντεψε να πιαστεί στα χέρια, όμως δεν ήταν ο Παππάς η επιλογή του Ηλία προς αποχώρηση.

Η κάλπη έδειξε τον Τριαντάφυλλο και ο Μπόγδανος έδειξε την Ελευθερία Ελευθερίου ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα του.

Ο Μπόγδανος εξήγησε πως το κριτήριό του ήταν καθαρά αγωνιστικό και τόνισε πως δεν ψήφισε τον Αλέξη Παππά μιας και μετά από μια κουβέντα που είχαν αποφάσισαν να ρίξουν τους τόνους και να βρουν έναν τρόπο για να μπορούν να συνυπάρξουν στην παραλία.

Φυσικά, μετά από όσα είδαμε την εβδομάδα αυτή, κάνείς δεν είδε με καλό μάτι αυτή την επιλογή του Ηλία.



Η Ελευθερία μπήκε στη μάχη της ψήφου μαζί με τον Τριαντάφυλλο, τον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Παύλο Γαλακτερό από την μπλε ομάδα και σήμερα (βράδυ Τετάρτης) θα μάθουμε ποιος από τους τέσσερις παίκτες θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Περισσότερα από 60.000 σχόλια γράφτηκαν στο Twitter για το Survivor.

Το Twitter, έχει πάντως δικάσει την Ελευθερία. Δες την gallery.