Η αποκάλυψη του πρώην της Άννας Μαρία Βέλλη για τον χωρισμό

Η αποκάλυψη του πρώην της Άννας Μαρία Βέλλη για τον χωρισμό

Ο πρώην της μίλησε για εκείνη και τον Νίκο Μπάρτζη.

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι ένα κορίτσι που γνωρίζουμε αρκετά χρόνια τώρα, όμως όσο περίεργο και αν σου φαίνεται τη μάθαμε καλύτερα μέσα από το Survivor όπου και συμμετείχε φέτος. Πολλοί είναι αυτοί που δεν περίμεναν την αποχώρησή της πριν από λίγες εβδομάδες, όμως κόντρα στα προγνωστικά που κυκλοφορούσαν στην αρχή, η νεαρή Youtuber αποχώρησε με την παρέα της να στεναχωριέται ιδιαίτερα.

Όσο καιρό έμεινε στο reality επιβίωσης, κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο κοινό ήταν και η σχέση που είχε αναπτύξει η Άννα Μαρία με τον Νίκο Μπάρτζη. Όλοι μιλούσαν για σχέση ενώ η ίδια έξω από το παιχνίδι ήδη βρισκόταν σε σχέση, και τα πλάνα που κάθε τόσο τους βλέπαμε μαζί δεν μας άφηναν και περιθώρια να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό.

Η ίδια η Άννα Μαρία ωστόσο βγαίνοντας από το παιχνίδι, ξεκαθάρισε πως με τον Νίκο είναι απλώς φίλοι και πως είναι τόσο εκδηλωτική με όποιον συμπαθεί, σε βαθμό παρεξηγήσιμο πολλές φορές.

Ο πρώην σύντροφός της με τον οποίο ήταν μαζί αρκετό καιρό, ο Άρης Μακρής μίλησε για την Άννα Μαρία, για το αν πιστεύει πως όντως συνέβαινε κάτι με τον Μπάρτζη, αλλά και αν θα τα έβρισκαν ξανά οι δυο τους και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στην κάμερα του Open και της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο Άρης Μακρής είπε πως δεν πιστεύει πως η Άννα Μαρία θα έκανε κάτι ενώ βρίσκεται σε σχέση με κάποιον άλλο άνθρωπο, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για τη σχέση τους.

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο παρακάτω.