Survivor: Ο Τριαντάφυλλος κέρδισε τον Κόρο και το Twitter έκανε party (photos)

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος κέρδισε τον Κόρο και το Twitter έκανε party (photos)

Τελικά ποιος είναι πιο αδύναμος; Ο Τριαντάφυλλος κέρδισε και πανηγύρισε με τον καλύτερο τρόπο! Αλήθεια είδες τι έκανε;

Ποιος να στο έλεγε και πού να τον πίστευες πως ο Τριαντάφυλλος θα κέρδιζε έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του παιχνιδιού; Το τελευταίο διάστημα, έπειτα από τους πολλαπλούς τραυματισμούς του Ντάφυ, όλοι έχουν να λένε για το πόσο αδύναμος παίκτης είναι. Κι όμως, σήμερα τους διέψευσε.

Φυσικά οι παίκτες που έχουν αυτή την άποψη δεν μένουν μόνο στα λόγια αφού για έβδομη συνεχόμενη φορά τον ψηφίζουν για αποχώρηση. Κι όμως, δεν το βάζει κάτω. Με το χιούμορ του και το μοναδικό του λέγειν έχει γοητεύσει το κοινό και με το παραπάνω. Άραγε εσύ τον υποστηρίζεις, ή μήπως όχι;

Λοιπόν, αν σκεφτόσουν πως τίποτα δεν προσφέρει στην ομάδα του έχουμε να σου πούμε πως σήμερα συνέβη κάτι που κανένας δεν περίμενε. Ο Ντάφυ έπαιξε και… δεν έχασε, αντιθέτως έβαλε τα γυαλιά σε έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι.

Ενώ την πρώτη φορά που έπαιξε και μπήκε στο στίβο μάχης έχασε η δεύτερη μονομαχία του ενάντια τον Κόρο έφερε την ανατροπή. Ο Ντάφυ έφερε στην ομάδα του έναν πολύτιμο πόντο και φυσικά πανηγύρισε με τον πιο αστείο τρόπο.

Οι χρήστες του twitter φυσικά δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια, άλλωστε, άλλο που δεν ήθελαν. Σχολίασαν και με το παραπάνω τη νίκη του Τριαντάφυλλου και πρέπει να δεις ASAP όσα έγραψαν.

Δες στη gallery τα tweets