Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας (pics+ vid)

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας (pics+ vid)

Μετά από ένα δύσκολο στίβο μάχης μια ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα αλήθεια όμως εσύ ποια ομάδα ήθελες να κερδίσει σήμερα;

Ένα είναι το πλέον σίγουρο! Οι ομάδες του Survivor περνούν μια έντονη κρίση και δεν ξέρει κανένας πού θα βγει αυτή η μόνιμη κόντρα τους, το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως σύντομα το παιχνίδι θα γίνει ατομικό και ήδη οι παίκτες έχουν ξεκινήσει να κοιτούν το ατομικό τους συμφέρον πλην ελάχιστων εξαιρέσεων.

Μετά τη νίκη της μπλε ομάδας στο χθεσινό έπαθλο ασυλίας καταλαβαίνεις πως οι ισορροπίες στην αντίπαλη ομάδα διαταράχτηκαν. Τώρα θα μας πεις, είχαν το ιδανικό κλήμα; Όχι, ωστόσο η ήττα τους έφερε για ακόμη μια φορά τα πάνω κάτω. Ο Ηλίας Μπόγδανος κέρδισε το τοτέμ της ατομικής ασυλίας και κατά συνέπεια ήταν να στείλει στο τάκο το ένα επιπλέον πρόσωπο από την ομάδα του.

Σε αυτό το σημείο να σου υπενθυμίσουμε πως υποψήφιοι προς αποχώρηση για το σημερινό επεισόδιο είναι ο Τριαντάφυλλος- ξανά- η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και ο Παύλος Γαλακτερός. Αλήθεια εσύ ποιος θέλεις να αποχωρήσει από το παιχνίδι;

Και για να επιστρέψουμε στο φλέγον ζήτημα της ημέρας, μια ομάδα κέρδισε σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα χαρείς ή όχι. Σήμερα οι νικητές θα ανταλλάξουν μηνύματα σε πραγματικό χρόνο με την οικογένειά τους και πρέπει να παραδεχτείς πως αυτό είναι ένα έπαθλο που όλοι επιθυμούν να κερδίσουν.

Στο στίβο μάχης οι περισσότεροι μπήκαν διστακτικά στην πορεία όμως όλοι είχαν έναν στόχο, τη νίκη.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.