Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ «δίκασε» Νικηφόρο-Δούκα και το Twitter τη δόξασε

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ «δίκασε» Νικηφόρο-Δούκα και το Twitter τη δόξασε

19 tweets που αποθέωσαν την Κάτια Δανδουλάκη.

Ακόμη ένα επεισόδιο ολοκληρώθηκε εχθές το βράδυ στις Άγριες Μέλισσες και η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά το είδαμε με περισσότερη λαχτάρα από τη στιγμή που μάθαμε πως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Κωνσταντή (Γιάννης Κουκουράκης) στον τρίτο κύκλο.

Οι σκηνές που παρακολουθήσαμε για ακόμη μια φορά μας συγκλόνισαν με την κορύφωση φυσικά να έρχεται στο τέλος. Από την Τρίτη είχαμε δει έτοιμο τον Μιλτιάδη να αποκαλύψει το μυστικό στον Δούκα, όμως στιγμιαία φάνηκε να το μετανιώνει. Μια συνάντηση στον συνεταιρισμό στη συνέχεια και μια απάντηση του Νικηφόρου έκανε τον Μιλτιάδη να απασφαλίσει και να πετάξει τη βόμβα στον Δούκα.

Εκεί μπορεί να τελείωσε το επεισόδιο, όμως δεν ήταν αυτή η σκηνή που μας εντυπωσίασε και μας έκανε να χειροκροτήσουμε μια εκπληκτική ερμηνεία. Αυτό συνέβη λίγες στιγμές νωρίτερα, όταν στο οικογενειακό τραπέζι η Ανέτ «δίκασε» Δούκα και Νικηφόρο και το Twitter φυσικά την αποθέωσε.

Μια πρότασή της και ένα άγγιγμα ειρωνικό στον Νικηφόρο ήταν αρκετά για να την αποθεώσουμε και να την χειροκροτήσουμε για την εκπληκτική ερμηνεία της. Η Κάτια Δανδουλάκη μας απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι η φωνή της λογικής μέσα σε αυτό το σπίτι και τα tweets που θα δεις παρακάτω το επιβεβαιώνουν.