Survivor: Η αποψινή αποχώρηση ήταν η αναμενόμενη (photo+vid)

Survivor: Η αποψινή αποχώρηση ήταν η αναμενόμενη (photo+vid)

Το κοινό μίλησε και όπως φαίνεται ένας παίκτης δεν ήταν στις επιλογές του. Περίμενες εσύ να φύγει τόσο γρήγορα;

Μετά από τις έντονες αντιπαραθέσεις των δύο ομάδων και έπειτα από τα πισώπλατα λόγια ορισμένων παικτών πρέπει να αποδεχτούν ένα μόνο πράγμα. Το γεγονός πως όλοι κάποια στιγμή θα φτάσουν στην αποχώρηση εκτός κι αν πια μιλάμε για τον έναν και μοναδικό Survivor ο οποίος φυσικά θα κερδίσει και το έπαθλο.

Μιας και τα περιθώρια στενεύουν και ολοένα και λιγοστεύουν οι παίκτες, οι κλίκες θα αρχίσουν να σπάνε και ήδη έχουμε δει αλλαγές στις… παρέες. Εκείνο που πάντως δεν έχει αλλάξει είναι η κόντρα μεταξύ Αλέξη Παππά και James Καφετζή η οποία δεν έχει τελειωμό. Ο Αλέξης έχει βάλει σκοπό της ζωής του να διώξει από το παιχνίδι τον James δυστυχώς ή ευτυχώς όμως ούτε σε αυτή την ψηφοφορία θα τα καταφέρει.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για απόψε είναι ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία Ελευθερίου από την κόκκινη ομάδα ενώ ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και ο Παύλος Γαλακτερός από τη μπλε.

Μετά τη νίκη της μπλε ομάδας με σκορ 10-6 και το έπαθλο επικοινωνίας που ακολούθησε, οι παίκτες οδηγούνται στο συμβούλιο του νησιού για να ακούσου τα καθέκαστα από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό. Το κοινό ψήφησε και η απόφαση δεν μας έριξε από τα σύννεφα!



Διάβασε περισσότερα στη gallery.