Α. Οικονομάκου: Ποζάρει με μπούστο και κολάν έναν μήνα μετά τη γέννα στο πιο cool #tb

Α. Οικονομάκου: Ποζάρει με μπούστο και κολάν έναν μήνα μετά τη γέννα στο πιο cool #tb

Η ηθοποιός αυτοσαρκάζεται για τα κιλά της.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της και πρώτη της κόρη. Την αποκάλυψη του φύλου του μωρού της έκανε πριν από δύο εβδομάδες, δείχνοντας μας μέσα από το Instagram account της το παιδικό δωμάτιο που ήταν ήδη έτοιμο και σε υπέροχους χρωματισμούς.

Εχθές το βράδυ μάλιστα μας έδειξε και την κοιλίτσα της, η οποία πια έχει φουσκώσει πάρα πολύ. Συγκεκριμένα έγραψε στο story: «Κάποιος έχει λόξυγγα και δεν είμαι εγώ», καθώς χάιδευε το μωράκι της.

Σήμερα όμως ξεκίνησε τη μέρα της με ένα πολύ ωραίο throwback. Οι Πέμπτες είναι γνωστές για τα throwbacks, το λέει και το hashtag άλλωστε, και η Αθηνά ανέβασε μια φωτό της που είχαμε σχεδόν ξεχάσει.

Μας γύρισε τρία χρόνια πίσω, στον Απρίλιο του 2018, έναν μόλις μήνα αφού είχε φέρει στον κόσμο τον γιο της, Μάξιμο.

Η Αθηνά εκεί ποζάρει με ένα matching σετ κολάν με μπούστο και είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με τόσο εφαρμοστά ρούχα μετά τη γέννα. Η ηθοποιός έχει ήδη χάσει κάποια από τα κιλά της εγκυμοσύνης και όπως γράφει νιώθει τυχερή.

Συγκεκριμένα το story της συνοδεύεται από την εξής πρόταση: «Για να δούμε αν αυτή τη φορά θα είμαι τόσο τυχερή».

Εμείς πάντως λέμε να σκέφτεται πως έρχονται υπέροχες μέρες με την κορούλας της που θα γεννηθεί σε λίγο καιρό, και πως τα κιλά είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να μας απασχολεί σε αυτές τις περιπτώσεις.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.