Άγριες Μέλισσες: Η δραματική κατάληξη του Μιλτιάδη

Άγριες Μέλισσες: Η δραματική κατάληξη του Μιλτιάδη

Η απρόσμενη και δυσάρεστη εξέλιξη του πιο αγαπημένου ήρωα.

Πέμπτη σήμερα και όσο και αν χαιρόμαστε που πλησιάζει Σαββατοκύριακο, θυμόμαστε πως θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο για τις Άγριες Μέλισσες γι’ αυτή τη βδομάδα, και μια στεναχώρια μιας πιάνει.

Σήμερα μάλιστα αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια, μιας και ο Μιλτιάδης ήδη αποκάλυψε στον Δούκα ποιος είναι αυτός που τον κάρφωσε και τον πρόδωσε πριν από εφτά χρόνια, αναγκάζοντάς τον να παραμείνει εξόριστος μόνο του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ ο Δούκας θα δυσκολευτεί να πιστέψει τον αδερφό του, όμως έχουμε ήδη διαβάσει από spoiler πως ο Σεβαστός όχι απλά πείθεται, αλλά τιμωρεί και τον Νικηφόρο διώχνοντάς τον τελείως από το σπίτι. Τι θα συμβεί όμως με τον Μιλτιάδη;

Ήδη έχουμε δει πως ο Μιλτιάδης αγνοεί και ξεχνά να πάρει την φαρμακευτική αγωγή του, με αποτέλεσμα να δρα κάπως υπερβολικά και περίεργα, συνήθως δημιουργώντας προβλήματα. Και αυτό αναμένεται να γίνει ακόμη πιο δύσκολο.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και το spoiler που έδωσε στο Πρωινό σήμερα η κατάσταση του Μιλτιάδη εκτροχιάζεται και θα υπάρξει μια έντονη διαμάχη με τον γιο του Λάμπρο. Ο δάσκαλος προσπαθεί να τον πείσει να συνεχίσει τη φαρμακευτική αγωγή του, όμως η κατάληξη θα είναι πολύ πιο άδοξη από αυτό που φαντάζεσαι.