Έτσι αποχαιρέτησε ο Alex Rodriguez την JLo- Το συγκινητικό video στο Instagram όλο νόημα

Έτσι αποχαιρέτησε ο Alex Rodriguez την JLo- Το συγκινητικό video στο Instagram όλο νόημα

Ο χωρισμός είναι οριστικός και το διάσημο ζευγάρι έχει αποφασίσει να πάρει χωριστούς δρόμους.

Η επίσημη ανακοίνωση του Alex Rodriguez και της Jennifer Lopez για τον χωρισμό τους έσκασε σαν βόμβα στη showbiz. Μπορεί να υπήρχαν εδώ και καιρό φήμες ότι το ζευγάρι δεν περνάει και την καλύτερη φάση της σχέσης του όμως εκείνοι έδειξαν να θέλουν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία, σώζοντας την αγάπη τους που εδώ και 4 χρόνια ήταν μια από τις πιο υποδειγματικές.

Πριν από λίγες ημέρες οι φήμες για τον οριστικό χωρισμό ήταν παραπάνω από πολλές. Τόσο όμως ο Rodriguez όσο και η JLo προσπάθησαν να διώξουν τα «σύννεφα» ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες που ήταν μαζί, αγκαλιασμένοι και -φαινομενικά- ευτυχισμένοι.


https://www.instagram.com/p/CM5GW3zpcAb


https://www.instagram.com/p/CM6HiCfnQxv

Άνθρωπος από το περιβάλλον του 45χρονου αθλητή είχε δηλώσει πως το ζευγάρι είχε χωρίσει οριστικά μια εβδομάδα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή του (που έγινε χθες το πρωί). Ο χωρισμός -συμφωνα με πηγή που αναφέρει το People- έγινε τηλεφωνικά μεταξύ του ζευγαριού καθώς όπως αντιλαμβανόμαστε η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι πολύ τεταμένη. «Πέρασαν χρόνο μαζί στη Δομινικανή Δημοκρατία την περασμένη εβδομάδα και αποφάσισαν ότι είναι καλύτερο να πάρουν ξεχωριστούς δρόμου», λέει φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού στο περιοδικό. «Ο χωρισμός ήταν φιλικός».

Το χθεσινό Instagram story του Alex Rodriguez ήταν συγκινητικό. Ο Αμερικανός παίκτης του baseball, ανέβασε ένα video στο οποίο δείχνει μια γωνιά στο σπίτι του η οποία είναι γεμάτη με φωτογραφίες της JLo, των παιδιών της, αλλά και του ίδιου με τα δικά του παιδιά. Ήταν ένα video αποχαιρετισμού για την αγάπη που τρέφει στην πρώην αρραβωνιαστικιά του την οποία θεωρεί ακόμα οικογένειά του.

Μετά από αυτό το video το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα τον χωρισμό του. Φαίνεται πως το video ήταν προάγγελος του τι θα συμβεί. Μία από τις εικόνες, ήταν και μια φωτογραφία στην οποία ήταν γραμμένο στην άμμο "Jennifer + Alex" κυκλωμένο μέσα σε μια καρδιά, φωτογραφία που είχε τραβηχτεί στις διακοπές του ζευγαριού την ημέρα που αρραβωνιάστηκαν.



Μετά από την ανακοίνωση του χωρισμού του ζευγαριού, η «πέτρα του σκανδάλου», Madison LeCroy, έκανε μια λιτή δήλωση: «Τους εύχομαι το καλύτερο», μια απλή ευχή που όμως μπορεί πίσω να κρύβει πολλά περισσότερα απ' όσα εννοεί.

Τι άλλο θα μπορούσε να δηλώσει εξάλλου η γυναίκα που φημολογήθηκε πως ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Jlo και του Rodriguez; Η LeCroy είχε δηλώσει παλιότερα πως δεν συνέβη τίποτα μεταξύ εκείνης και του Arod, εκτός από μια φιλική επάφη, όμως τα πράγματα μάλλον ήταν πιο σοβαρά απ' όσο θα ήθελε να τα παρουσιάζει η ίδια. «Δεν έχει ποτέ εξαπατήσει σωματικά την αρραβωνιαστικιά του μαζί μου», είχε δηλώσει η Madison LeCroy αλλά ... ποιος την πίστεψε;

Οσο για την απάντηση της Jlo; Ακόμη δεν έχει κάνει κάποια δήλωση στα social media της όμως το like της σε ένα post, μάς απέδειξε όλα όσα αισθάνεται αυτή τη στιγμή. Δες το στη gallery που ακολουθεί: