Αθηνά Οικονομάκου: λίγο πριν μπει στον 8ο μήνα φωτογραφίζεται με την κοιλίτσα έξω (photos)

Αθηνά Οικονομάκου: λίγο πριν μπει στον 8ο μήνα φωτογραφίζεται με την κοιλίτσα έξω (photos)

Η ηθοποιός ποζάρει για τις ανάγκες της νέας της συλλογής και είναι πιο γλυκιά από ποτέ.

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και αυτό είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Η πανέμορφη ηθοποιός, που έχει ήδη αποκτήσει έναν γιο τον Μάξιμο, εγκυμονεί το δεύτερο μωράκι της (που όπως έχει δηλώσει είναι κοριτσάκι) και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Τόσο εμείς όσο και οι fans της στα social media δεν σταματάμε να την χαζεύουμε στο Instagram κάθε φορά που τη βλέπουμε να φωτογραφίζεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αποκαλύπτοντάς μας κάθε φορά όλες τις νέες εμπειρίες που της φέρνει η μητρότητα.

Η Αθηνά όμως πέρα από μαμά είναι και μια super επαγγελματίας, μια πολυπράγμων που της αρέσει να αφήνει το δημιουργικό της ταλέντο να την κατευθύνει σε νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Πέρα από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά σίριαλ, η Αθηνά έχει δημιουργήσει μαζί με την φίλη της, Μαίρη Συνατσάκη, μια σειρά γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ που φέρει την υπογραφή τους.

Αυτή την περίοδο -ακόμη και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη- η Αθηνά λανσάρει τη νέα της collection και φωτογραφήθηκε μαζί με την συνεργάτιδα και φίλη της, φορώντας και οι δύο τα ρούχα από τη νέα συλλογή.

Η Αθηνά ποζάρει μαζί με τη Μαίρη Συναντάκη, σε μια πόζα που φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της ενώ είναι ξαπλωμένη σ΄ένα παγκάκι. Η ηθοποιός έγραψε ως λεζάντα:

«Λίγο πριν μπώ στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου, κάναμε αυτή την φωτογράφηση για την καμπάνια του της νέας μας σειράς ...νομίζω πως και τα ρούχα και η φωτογράφηση αλλά και το βίντεο μας λένε πολλά σε σχέση με την εποχή που ζούμε και την δίκη μου ενδιαφέρουσα κατάσταση!»

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί...