H Britney Spears λέει πως «είναι καλά» αλλά ποιος την πιστεύει βλέποντας αυτό το video;

H Britney Spears λέει πως «είναι καλά» αλλά ποιος την πιστεύει βλέποντας αυτό το video;

«Κάνω ένα διάλλειμα αυτή την περίοδο αλλά είμαι πολύ καλά», είπε η διάσημη τραγουδίστρια στους fans της.

Η Britney Spears διαβεβαιώνει τους θαυμαστές ότι είναι πολύ καλά αλλά λίγοι την πιστεύουν.

Την Παρασκευή, η 39χρονη pop star δημοσίευσε ένα video στη σελίδα της στο Instagram απαντώντας σε μια σειρά από ερωτήσεις των θαυμαστών της.

Στο video αυτό, η Spears είναι ντυμένη με ένα jean σορτς κι ένα floral top και τη βλέπουμε να βρίσκεται στον κήπο του σπιτιού της. Η ίδια απαντά σε πολλές ερωτήσεις τον θαυμαστών της όπως για παράδειγμα το «εάν ζαλίζεται ή όχι όταν καταγράφει τον εαυτό της που χορεύει μέσα στο σπίτι της».


https://www.instagram.com/p/CNqTUHvAoMX

Η Britney απάντησε: «Είμαι εδώ για να απαντήσω σε όλες σας τις ερωτήσεις, και η πρώτη κύρια ερώτηση που με ρωτάτε είναι βασικά όταν είμαι στο σαλόνι μου, αν ζαλίζομαι όταν γυρίζω τόσο πολύ. Ε ναι, ζαλίζομαι πολύ, αλλά είμαι χορεύτρια.Αρκεί να έχω ένα σημείο στο οποίο να εστιάζει το κεφάλι μου, καθώς γυρίζω», απάντησε ο Spears .Στη συνέχεια, η Spears απευθύνθηκε στη φαινομενικά τυχαία φωτογραφία ενός vintage ψυγείου που δημοσίευσε στη σελίδα της τον περασμένο μήνα. «Η δεύτερη ερώτηση που μου κάνετε είναι βασικά τι σημαίνει το κόκκινο ψυγείο στο Instagram μου;» και απάντησε λέγοντας «Ειλικρινά, σκέφτηκα ότι ήταν ωραίο. Νόμιζα ότι ήταν vintage, ήταν κόκκινο και πολύ ωραίο».


https://www.instagram.com/p/CM0fA4jAFPg




Τέλος η τραγουδίστρια απάντησε σε μια ερώτηση ενός θαυμαστή της για το αν νιώθει καλά. Η Spears έσπευσε ν' απαντήσει και σ΄αυτό « Ναι, είμαι τελείως καλά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, έχω ένα υπέροχο σπίτι και δυο υπέροχα παιδιά», και πρόσθεσε «Κάνω ένα διάλλειμα τώρα γιατί απολαμβάνω τις στιγμές με τον εαυτό μου».

Να θυμίσουμε πως η Britney Spears πριν από λίγο καιρό ομολόγησε πως μετά από το ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears» που προβλήθηκε με τη ζωή της, η διάσημη τραγουδίστρια συγκλονίστηκε. Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δεν παρακολούθησε το «Framing Britney Spears» στο σύνολό του, αλλά ήταν αναστατωμένη από τα κομμάτια που κατάφερε να δει. «Δεν παρακολούθησα το ντοκιμαντέρ, αλλά από αυτό που είδα, ντρέπομαι πραγματικά πολύ για τη θέση στην οποία με έβαλαν», έγραψε η pop star στο Instagram. Η 39χρονη τραγουδίστρια είπε ότι «έκλαιγε για δύο εβδομάδες» μετά την προβολή του ντοκιμαντερ.



Όμως, όπως μπορείς να διαπιστώσεις κι εσύ στο video παρακάτω, κανείς δεν την πίστεψε ότι τώρα πια είναι καλα! Η Spears βρίσκεται μέσα σε υπερένταση, κουνόντας συνέχεια το σώμα και τα χέρια της. Μπορεί άλλα να θέλουν να πουν τα λόγια της όμως άλλα εκφράζουν οι κινήσεις της. Δες και μόνη σου...