Η Μαρία Ηλιάκη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη photo που ανέβασε χθες

Η Μαρία Ηλιάκη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη photo που ανέβασε χθες

Η αλήθεια που κανείς δεν περίμενε να ακούσει.

Είναι γεγονός πως η Μαρία Ηλιάκη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος στις αρχές της χρονιάς –και πιο συγκεκριμένα στις 14 Φεβρουαρίου- αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Οι αναρτήσεις της με φουσκωμένη κοιλίτσα είναι σπάνιες στο Instagram account της, όταν όμως τις κάνει, δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Η κοιλίτσα της έχει αρχίσει και φουσκώνει πια, κι εχθές ανέβασε μια από τις πιο ωραίες της φωτογραφίες ever.

H Μαρία Ηλιάκη ποζάρει πίσω από ένα τζάμι σε ασπρόμαυρο φόντο, φορώντας ένα στενό λευκό φόρεμα, το οποίο τονίζει ιδιαίτερα τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Και ναι, είναι μία από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο account της, από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Ωστόσο η φωτογραφία αυτή έχει ένα παρασκήνιο για το οποίο αφενός δεν είχαμε ιδέα, αφετέρου δεν περιμέναμε με τίποτα να ακούσουμε. Η Μαρία Ηλιάκη που συχνά αυτοσαρκάζεται και τρολάρει τον εαυτό της, αποκάλυψε με μερικά stories όλο το παρασκήνιο πίσω από η φωτογραφία, και η αλήθεια είναι πως δεν το φανταζόμασταν κάτι τέτοιο.



«Έχετε δίκιο, είμαι πολύ ωραία σε αυτή τη φωτογραφία, αλλά να σας πω και το παρασκήνιο να γελάσετε. Είχα πάρει αυτό το φόρεμα για να δω πως είμαι με στενό φόρεμα, δεν το αντέχω ούτε πέντε λεπτά, δεν αντέχω τον εαυτό μου με στενά ρούχα. Με στενεύει δηλαδή μέχρι και η ραφή που δεν φαίνεται.



Με στένευε το φόρεμα, με στένευε το εσώρουχο πάρα πολύ, με στενεύουν όλα τα βρακιά, ήθελα να πάω να κάνω πιπί μου, συνέχεια, κάθε πέντε λεπτά. Με ενοχλούσαν τα μαλλιά, ζεσταινόμουνα, είχα εξάψεις. Πώς κατάφερε η Εύη και με έβγαλε αυτή τη φωτογραφία δεν έχω καταλάβει. Ωραία είμαι όμως, μπράβο μου συγχαρητήρια, καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Τάδε έφη Μαρία Ηλιάκη και απλά τη λατρέψαμε ακόμη πιο πολύ.