Φαίη Σκορδά: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της και του εύχεται χρόνια πολλά

Φαίη Σκορδά: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της και του εύχεται χρόνια πολλά

Ο μεγάλος της γιος γίνεται σήμερα δέκα ετών.

Η σημερινή Δευτέρα είναι λίγο διαφορετική για τη Φαίη Σκορδά, αφού εκτός από το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, σηματοδοτεί και μία πολύ σημαντική περίοδο στη ζωή της. Σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια η παρουσιάστρια έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, και πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο μικρός Γιάννης σήμερα θα σβήσει δέκα κεράκια στην τούρτα του και η περήφανη μαμά Φαίη ξεκίνησε τη μέρα της με το πιο όμορφο post στο Instagram account της.

Πριν από λίγη ώρα για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία με τον γιο της Γιάννη, στην οποία είδαμε πρώτη φορά το πρόσωπό του. Μπορεί η φωτογραφία του αυτή να είναι πιο παλιά και ο Γιάννης να είναι πιο μικρός, τον βλέπουμε όμως για πρώτη φορά, και είναι ένας γλύκας.

Σε λιγότερο από ένα τέταρτο η ανάρτηση της Φαίης στο Instagram account της, είχε ξεπεράσει τα 5 χιλιάδες likes.

«Ήλιε μου, ζωή μου, πασά μου!!! Χρόνια σου πολλά αγόρι μου. Γερός και ευτυχισμένος. Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ.#10yearsold», έγραφε στο caption της φωτογραφίας, ενώ από κάτω υπήρχαν σχόλια όπως αυτό της Σίσσυς Χρηστίδου, της Σταματίνας Τσιμτσιλή κ.α.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες που ανέβασαν Φαίη και Γιώργος.