Γιώργος Καράβας: «Δεν ξέρω αν η Ηλιάνα θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά» (video)

Γιώργος Καράβας: «Δεν ξέρω αν η Ηλιάνα θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά» (video)

Τι ανέφερε ο coach του reality μοντέλων.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε την Παρασκευή που μας πέρασε η είδηση πως η Βίκυ Καγιά φέτος δεν θα βρίσκεται στον ρόλο της παρουσιάστριας/κριτή του Greece’s Next Top Model 4. H τέταρτη σεζόν του reality μοντέλων ξεκινά γυρίσματα σε λίγο καιρό, όμως η Βίκυ δεν θα βρίσκεται πια σε αυτό το concept.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα τη δούμε να παρουσιάζει το Dancing With the Stars το οποίο έχει μετακομίσει στην τηλεοπτική συχνότητα του Star. Σίγουρα μας είναι κάπως δύσκολο να φανταστούμε το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά, όμως αναμένουμε με αγωνία να δούμε ποιος/α θα είναι ο/η αντικαταστάτης/τρια της.



Μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα επιστρέψει για τη θέση αυτή, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο και επιβεβαιωμένο. Ο Γιώργος Καράβας που βγήκε σήμερα live στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, είπε πως δεν ξέρει αν θα είναι η Ηλιάνα αυτή που θα αντικαταστήσει τη Βίκυ.



«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα γι’ αυτό το οποίο ανέφερε το ρεπορτάζ σας παρ’ όλα αυτά εμπιστεύομαι απόλυτα την παραγωγή και το Star Channel και ξέρουν αυτοί ποιον/α θα φέρουν. Δεν θα ήθελα να μπω σε διαδικασία αν κάποιος μου αρέσει ή δεν μου αρέσει, σίγουρα όλοι οι άνθρωποι έχουν την εμπειρία τους και από εκεί και πέρα θα δείξει ο χρόνος ποια θα είναι η τελική επιλογή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καράβας.

Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ του Πρωινού τα casting θα ξεκινήσουν πριν το Πάσχα, περίπου στις 24 Απριλίου, κάτι που ο Γιώργος Καράβας δεν επιβεβαίωσε, αφού είπε πως δεν έχει ενημέρωση προς το παρόν.