Survivor: Αυτή είναι η νικήτρια ομάδα στο σημερινό αγώνισμα (photo+vid)

Sabine Camhi
Survivor: Αυτή είναι η νικήτρια ομάδα στο σημερινό αγώνισμα (photo+vid)

Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης παρακολουθήσαμε το πρώτο αγώνα ασυλίας γι’ αυτή την εβδομάδα.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε το αγώνισμα επάθλου από το οποίο βγήκαν οι μπλε φαγωμένοι. Κέρδισαν έπειτα από μια συγκλονιστική μάχη με σκορ 10-9, και ενώ οι κόκκινοι νικούσαν στην αρχή με 5-0. Οι παίκτες της νικήτριας ομάδας απόλαυσαν το έπαθλο που ήταν γεμιστά.

Να σου θυμίσουμε πως λίγο πριν το αγώνισμα του Survivor στο χθεσινό επεισόδιο, ο Αλέξης Παππάς έκανε μια πρόταση στον Τζέιμς. Συγκεκριμένα, του είπε πως την επόμενη φορά που οι δυο ομάδες θα χάσουν από μια ασυλία, να βγουν υποψήφιοι ώστε να λύσει τις διαφορές τους το τηλεοπτικό κοινό. Ο Τζέιμς Καφετζής συμφώνησε και πλέον αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξελίξεις.

Στην αρχή του σημερινού επεισοδίου, ο Αλέξης Παππάς αναφέρει πως αν καταφέρει και διώξει τον Τζέιμς Καφετζή, οι επόμενοι του στόχοι του θα είναι κατά σειρά οι Νικος Μπάρτζης, Γιώργος Κόρομι και Ηλίας Μπόγδανος.

Όσον αφορά την μάχη, ο στίβος είναι αρκετά δύσκολος αφού οι παίκτες θα πρέπει να σκαρφαλώσουν σε ένα δίχτυ και εν συνεχεία να περάσουν κάποια εμπόδια μέχρι να φτάσουν στον στόχο. Μετά τον κουραστικό στίβο μάχης αλλά και τα αλλεπάλληλα «χτυπήματα» μεταξύ των συμπαικτών την μεγάλη νίκη την πήραν οι μπλε με σκορ 10-6.



Στο σημερινό επεισόδιο άρα ένας θα βγει ο υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα. Πρώτα όμως θα πρέπει να αγωνιστούν για την ατομική ασυλία, την οποία κέρδισε ο Σάκης.

Συνέχισε στη gallery παρακάτω για να δεις ποιος είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.