Άγριες Μέλισσες: Δούκας-Νικηφόρος δίνουν οσκαρική ερμηνεία και το Twitter παραληρεί

Άγριες Μέλισσες: Δούκας-Νικηφόρος δίνουν οσκαρική ερμηνεία και το Twitter παραληρεί

Απλά υποκλινόμαστε σε Κακούρη-Ροϊλό.

Αν αναρωτιέσαι γιατί εχθές το βράδυ το hashtag #AgriesMelisses ήταν πρώτο στα trending με παραπάνω από τέσσερις χιλιάδες tweets, τότε μάλλον δεν είδες το επεισόδιο. Αυτό που περιμέναμε να δούμε από το βράδυ της Πέμπτης που είδαμε το trailer ήταν η έκρηξη του Δούκα μόλις επιβεβαίωσε πως αυτός που τον πρόδωσε ήταν ο Νικηφόρος.

Όπως λογικά θυμάσαι στο επεισόδιο της Πέμπτης ο Δούκας διέρρηξε τη χωροφυλακή προκειμένου να πάρει το σημείωμα που είχαν βρει τότε και έγραφε που θα βρουν την κρυψώνα του. Συγκρίνοντάς το με ένα γράμμα του Νικηφόρου, είδε πως ο γραφικός χαρακτήρας είναι ίδιος και κάπως έτσι επιβεβαίωσε όλα αυτά που του είπε ο Μιλτιάδης.

Η έκρηξη δεν άργησε να έρθει και για μία ακόμη φορά κανείς δεν πρόλαβε να φάει φαγητό σε αυτό το οικογενειακό τραπέζι των Σεβαστών. Ο Δούκας έβγαλε το σημείωμα, και άρχισε να φωνάζει στον Νικηφόρο, ενώ παράλληλα τον κρατούσε ο Μελέτης και η Μυρσίνη.

Κάποια στιγμή ο Νικηφόρος ξύπνησε από το σοκ και άρχισε να λέει και να παραδέχεται πως πράγματι εκείνος το έκανε γιατί κάποια στιγμή έπρεπε να πληρώσει για τα εγκλήματα που είχε κάνει. Ο Κωνσταντής μπήκε στη μέση προκειμένου να τον γλιτώσει και τον άφησε να φύγει από το σπίτι.

Οι «βόμβες» έπεσαν πολλές στο σπίτι των Σεβαστών και οι ερμηνείες Ροϊλού-Κακούρη απλά μας συγκλόνισαν. Το Twitter φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο το επεισόδιο και παρακάτω στη gallery συγκεντρώσαμε 24 tweets που τους αποθέωσαν.