Survivor:Τεράστια ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Survivor:Τεράστια ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Ποιοι θα πλαισιώσουν τον πρώτο υποψήφιο Τριαντάφυλλο;

Τρίτη σήμερα και προετοιμαζόμαστε για το δεύτερο αγώνισμα στην ασυλία του Survivor. Εχθές όπως είδαμε έπειτα από ένα σχετικά εύκολο αγώνισμα η μπλε ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 10-6 και κάπως έτσι πήρε το πρώτο μέρος του totem ασυλίας στην καλύβα της. Στη συνέχεια η κόκκινη ομάδα πέρασε στη διαδικασία της ατομικής ασυλίας με τον Σάκη Κατσούλη να παίρνει το κολιέ.

Πρώτος υποψήφιος για την εβδομάδα αυτή όπως ήταν λογικό δεν ήταν άλλος από τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος κονταροχτυπήθηκε για λίγο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, παίρνοντας τελικά τις περισσότερες ψήφους.



Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας πραγματοποιείται απόψε το βράδυ, όμως κανείς πια δεν διαδίδει spoilers, αφού η παραγωγή του Survivor έχει πάρει αυστηρά μέτρα για το θέμα αυτό. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (ή αλλιώς Μισθοφόρος) ωστόσο έκανε τη δική του πρόβλεψη στο προσωπικό account του στο Twitter και μας έδωσε τους υπόλοιπους υποψήφιους.

Δεν θα σου πούμε ποιος χάνει την αποψινή ασυλία, αλλά μόλις δεις το tweet του Αναγωστόπουλου σίγουρα θα καταλάβεις.

Εχθές ο Κώστας Αναγωστόπουλος έδωσε το όνομα του Τριαντάφυλλου, οπότε οι πιθανότητες να ισχύει και η σημερινή του πρόβλεψη όπως αντιλαμβάνεσαι είναι πολλές.

Ποιοι είναι όμως αυτοί που θα πλαισιώσουν τον Ντάφυ; Δες το στη gallery παρακάτω.