Άγριες Μέλισσες: Μία σκηνή ανάμεσα σε Νικηφόρο-Κωνσταντή έκανε το Twitter να τρελαθεί

Άγριες Μέλισσες: Μία σκηνή ανάμεσα σε Νικηφόρο-Κωνσταντή έκανε το Twitter να τρελαθεί

Η πιο ειλικρινής σκηνή αποθεώθηκε από τους fans.

Η εβδομάδα τη Δευτέρα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στις Άγριες Μέλισσες. Ο Δούκας έμαθε όλη την αλήθεια για τον άνθρωπο που τον πρόδωσε και η ερμηνεία του Λεωνίδα Κακούρη καταχειροκροτήθηκε στο Instagram.

Ο Αναστάσης Ροϊλός (Νικηφόρος) επίσης μας απέδειξε πως είναι εξαιρετικός ηθοποιός με φοβερό ταλέντο, και τόσο στο επεισόδιο της Δευτέρας, όσο και χθες έδωσε μια απίστευτη ερμηνεία. Ο Δούκας αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση για την εισβολή στο αστυνομικό τμήμα, και μέχρι να φτάσουμε στη σκηνή αυτή, είχαμε μια υπέροχη σκηνή ανάμεσα σε Κωνσταντή και Νικηφόρο.

Ο Κωνσταντής «φυγάδευσε» τον αδερφό του προκειμένου να μείνει σε ένα ασφαλές μέρος για το βράδυ και οι δυο τους είχαν μετά από πολύ καιρό και αρκετά επεισόδια, την πιο ειλικρινή συζήτηση ever.

Το Twitter τρελάθηκε με τις ερμηνείες Κουκουράκη-Ροϊλού και φυσικά δεν άφησε ασχολίαστη τη φανταστική σκηνή και τον διάλογό τους. Και αν νόμιζες πως μέχρι εκείνο το σημείο τα είχες δει όλα έκανες λάθος.

Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, ο Λευτέρης Χαρίτος μας άφησε την καλύτερη σκηνή για το τέλος. Η ένωση των Σεβαστόπαιδων, όπως τα αποκαλούν, απέναντι στον Δούκα και ο διάλογός του με τον Νικηφόρο στο τέλος, ήταν αρκετά για να κάνουν το Twitter να τους αποθεώσει.

Δες στη gallery παρακάτω τα καλύτερα που ξεχωρίσαμε και γιατί για ακόμη μια φορά το hashtag #AgriesMelisses είχε πάνω από 4 χιλιάδες σχόλια.