Survivor: Αυτοί κερδίζουν - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Sabine Camhi
Survivor: Αυτοί κερδίζουν - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας σήμερα – Ποιοι θα καταφέρουν να την κατακτήσουν;

Στην αρχή του χθεσινού επεισοδίου, είδαμε τον Σάκη να κάνει ένα πολύ ωραίο δώρο στη Μαριαλένα για φυλαχτό και για καλή τύχη. Ενώ τα πράγματα ήταν ήρεμα στην αρχή, λίγο πριν το αγώνισμα ο Νίκος έκανε πρόταση στον Σάκη να βγουν υποψήφιοι μαζί με τον Τζέημς και τον Αλέξη.

Μετά που είδαμε την μπλε ομάδα να παίρνει την πρώτη ασυλία με σκορ 10-6 και τον Σάκη να κερδίζει την ατομική ασυλία, ο Τζέημς, βλέποντας τον Σάκη να έχει το κολιέ της ατομικής ασυλίας, κατηγόρησε την κόκκινη ομάδα ότι δεν τήρησε το λόγο της.

Όσον αφορά το σημερινό επεισόδιο στο Survivor, οι δύο ομάδες μπήκαν σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης. Κόκκινοι και Μπλε φαίνεται να δυσκολεύονται αρκετά. Ωστόσο, οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν και την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας με 10-7. Έτσι, μετά το αγώνισμα, οι Κόκκινοι θα πρέπει να επιλέξουν άλλον έναν υποψήφιο προκειμένου να βρεθεί μαζί με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος βγήκε υποψήφιος για μία παραπάνω ψήφο από τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Στο συμβούλιο του νησιού στην συνέχεια, ο Αλέξης Παππάς ψηφίστηκε από τους παίκτες και έτσι μαζί με τον φίλο του τον Τριαντάφυλλο θα είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο τρίτος που θα συμπληρώσει την τριάδα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος οποίος βγήκε μετά από απόφαση του Σάκη Κατσούλη.

Να σημειώσουμε πως ο Τριαντάφυλλος, νωρίτερα στο επεισόδιο, παρακάλεσε τους θαυμαστές του να μην τον στηρίξουν αυτήν την φορά, και να τον αφήσουν να φύγει, λέγοντας «Έχω βαρεθεί να χάνω, έχω βαρεθεί να με λένε αδύναμο….για να δυναμώσει η ομάδα μου πρέπει να φύγω εγώ».