Survivor: O Τριαντάφυλλος ζήτησε από τον κόσμο να τον διώξει και το Twitter τον δίκασε

Survivor: O Τριαντάφυλλος ζήτησε από τον κόσμο να τον διώξει και το Twitter τον δίκασε

Και ίσως να μην περίμενες αυτές τις απαντήσεις.

Βρισκόμαστε μόλις μερικές ώρες από τη σημερινή αποχώρηση του Survivor και τα στοιχήματα και οι προβλέψεις έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν και να παίρνουν για το ποιος θα αποχωρήσει απόψε. Πριν το χθεσινό συμβούλιο του νησιού ξέραμε πως είναι ήδη υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος.

Προτού λοιπόν βγουν οι άλλοι δύο υποψήφιοι ο Τριαντάφυλλος είχε ένα ξέσπασμα αυτογνωσίας και ειλικρίνειας και ζήτησε από το κοινό να μην τον στηρίξει αυτή τη φορά, προκειμένου να φύγει και να δυναμώσει η ομάδα.



Τι ήταν να ανοίξει το στόμα του ο Τριαντάφυλλος; Το twitter έγινε έξαλλο και άρχισε να σχολιάζει τις δηλώσεις του. Σίγουρα υπήρξαν οι αναμενόμενες αντιδράσεις, υπήρξαν όμως και αυτές που τον στήριξαν και ανέφεραν πως ήταν πολύ τίμια η κίνησή του να ζητήσει από τον κόσμο να μην τον στηρίξει και να φύγει.

Φυσικά, οι survivor fans άρχισαν να ρωτούν γιατί δεν αποχωρεί οικειοθελώς και να λένε πως δεν εννοούσε όλα αυτά που είπε, ωστόσο υπάρχει εξήγηση και γι’ αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλίδη μπήκε ρήτρα στο συμβόλαιο των παικτών, πως αν υπάρξει επιθυμία να αποχωρήσει κάποιος μόνος του θα πάρει μέρος των χρημάτων που έχει συγκεντρώσει εκείνη τη στιγμή, και να πληρώσει και τα ξενοδοχεία που θα μείνει μέχρι την επιστροφή του.



Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν συμφωνίες με χορηγίες και μία συγκεκριμένη ημερομηνία στην οποία πρέπει να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Το Twitter πάντως μίλησε γι’ αυτή τη δήλωση του Ντάφυ και ιδού τα σχόλια που έκαναν. Ποιος θα αποχωρήσει τελικά απόψε;