Ο Αλέξης Παππάς βγαίνει από το Survivor για να μπει σε νέο reality

Ο Αλέξης Παππάς βγαίνει από το Survivor για να μπει σε νέο reality

Νέο επαγγελματικό βήμα για τον ηθοποιό.

Το όνομα του Αλέξη Παππά έχει ακουστεί όσο κανένα άλλο στο φετινό Survivor και όχι άδικα για να είμαστε ειλικρινείς. Η στάση του και η συμπεριφορά του στο παιχνίδι έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα σε συμπαίκτες και αντιπάλους στο reality επιβίωσης, τα οποία παρακολουθούμε κάθε εβδομάδα που περνάει.

Η συζήτηση γύρω από το όνομά του ξεκίνησε για πρώτη φορά όταν έκανε την Άννα Μαρία Βέλλη να κλάψει λέγοντας για εκείνη και τον Νίκο Μπάρτζη, για τη φημολογούμενη σχέση τους και πώς θα ένιωθε ο σύντροφός της έξω. Μία πολύ λάθος κίνηση ακόμη, ήταν εκείνη με τον Chris Σταμούλη, όταν απομακρύνθηκαν από την παραλία και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο όπου έφαγαν και φεύγοντας επιτέθηκαν στον φύλακα προκειμένου να διαφύγουν.

Η παραγωγή τους τιμώρησε γι’ αυτό το παράπτωμά τους όμως οι συμπαίκτες τους ποτέ δεν τους συγχώρησαν πραγματικά. Οι τριβές ξεκίνησαν και μεγάλωναν ολοένα και περισσότερο, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο αποτέλεσμα που είναι σήμερα.

Σε μία ατελείωτη κόντρα με James και Μπάρτζη από τη μπλε ομάδα που βρισκόταν πριν και με Κόρομι και Ηλία Μπόγδανο από την κόκκινη.

Σήμερα βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει. Αν νόμιζες όμως πως δεν έχει προνοήσει για το μέλλον του μετά την αποχώρησή του, έκανες λάθος.

Πληροφορίες της εκπομπής Ευτυχείτε και της Έλενας Πολυκάρπου που είχε το ρεπορτάζ, ανέφεραν πως υπάρχουν δύο εναλλακτικές. Είτε να τον δούμε σε νέο reality, είτε σε σειρά.

Διάβασε στη gallery για περισσότερες λεπτομέρειες.