Survivor: Αποχωρεί τελικά ο Αλέξης Παππάς; Το Twitter ήδη πανηγυρίζει (photos)

Survivor: Αποχωρεί τελικά ο Αλέξης Παππάς; Το Twitter ήδη πανηγυρίζει (photos)

Το κοινό μίλησε! Αυτός είναι ο παίκτης που θέλουν να αποχωρήσει από το παιχνίδι και τα σχόλια είναι επικά.

Τι κι αν είσαι φανατική ορισμένων παικτών στο παιχνίδι επιβίωσης Survivor, φαίνεται πως τον τελευταίο λόγο στις ψηφοφορίες έχει η πλειοψηφία του κοινού και τι πιο ξεκάθαρο από τα σχόλια των πιστών τηλεθεατών στα social media; Ολόκληρη η κοινότητα του Twitter μίλησε σήμερα και όπως φαίνεται ο Αλέξης Παππάς ήδη είναι με το ένα πόδι εκτός του διαγωνισμού.

Μέχρι το τέλος του επεισοδίου θα γνωρίζουμε ποιος όντως θα αποχωρήσει ωστόσο να σου θυμίσουμε πως Τριαντάφυλλος, Αλέξης και Γιώργος Ασημακόπουλος κονταροχτυπιούνται για την αποχώρηση.

Διάβασε επίσης: Ο Αλέξης Παππάς βγαίνει από το Survivor για να μπει σε νέο reality



Εν τω μεταξύ σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως, τόσο το κοινό όσο και οι παίκτες της μπλε ομάδας έχουν εντυπωσιαστεί με τον Τριαντάφυλλο ο οποίος ενώ σε τόσα συμβούλια προκαλούσε τους παίκτες να βρεθούν στον τάκο μαζί του, εχθές μίλησε στο κοινό, σε Ελλάδα και Κύπρο και τους προέτρεψε να ψηφήσουν εκείνον αντί των δύο ακόμη υποψηφίων.

Σήμερα και πριν το αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας, ο Κώστας ο ζαχαροπλάστης της μπλε ομάδας τα… έψαλε και με το παραπάνω στον αγαπημένο Ντάφυ και με λίγα λόγια τον είπε υποκριτή.

Και για να γυρίζουμε στο θέμα που σε απασχολεί όσο τίποτα άλλο απόψε, τόσο οι παίκτες της μπλε, όσο και οι πιστοί του Survivor στα social media είναι πεπεισμένοι πως ο Τριαντάφυλλος θα παραμείνει στο παιχνίδι. Αλήθεια εσύ ποιος πιστεύεις πως θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει απόψε; Πιστεύεις και εσύ, όπως και οι χρήστες του Twitter πως θα αποχωρήσει ο Αλέξης;

Δες τα σχόλια στη gallery.