The Bachelor: Οι πέντε υποψήφιοι εργένηδες που δεν περίμενε κανείς

The Bachelor: Οι πέντε υποψήφιοι εργένηδες που δεν περίμενε κανείς

Δεν πάει καν ο νους σου ποιοι είναι στη λίστα του Bachelor.

Το Bachelor είναι ένα από τα reality που γνωρίζουμε χρόνια από την παρουσία του στο εξωτερικό, όμως στην Ελλάδα το μάθαμε φέτος μέσα από την προβολή του το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν του Alpha.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήταν ο πρώτος εργένης που γνωρίσαμε μέσα από την τηλεόρασή μας, ο οποίος έψαχνε να βρει τη γυναίκα των ονείρων του. Σκοπός του reality, να γνωρίσει τις υποψήφιες κοπέλες, να περάσει χρόνο μαζί τους, και να διαλέξει αυτήν που θα δεχτεί την πρότασή του να γίνουν ζευγάρι.

Πολλά ήταν τα κορίτσια που μίλησαν στην καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, όμως στο τέλος αυτή που την κέρδισε ολοκληρωτικά ήταν η Νικόλ Τσομπανίδου. Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, οπότε ίσως και να μην ήταν η κατάλληλη εν τέλει. Μικρή σημασία έχει θα μας πεις, γιατί μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι τόσο εύκολο να γνωρίσεις και να δεθείς πραγματικά με κάποιον.

Όπως και να έχει το Bachelor θα επιστρέψει στους δέκτες μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν, και οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν τον εργένη που θα βρει το άλλο του μισό.

Ακούστηκε κάτι για τον Αλέξη Παππά του Survivor, όμως το συμβόλαιο που έχει με την Acun Media, δεν θα του επιτρέψει να φύγει τόσο εύκολα, ενώ ακούγεται πως θέλουν να τον κλείσουν για πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά.

Επομένως η παραγωγή έχει 5 ονόματα στο μυαλό της, τα οποία θέλει να προσεγγίσει, να τους κάνει πρόταση και να δουν πως θα κυλήσει η διαδικασία. 100 χιλιάδες ευρώ θα πάρει ο εργένης, και δεν φαντάζεσαι με τίποτα ποια είναι τα 5 ονόματα που έχουν στο μυαλό τους.

Πάτησε ένα play στο βίντεο που ακολουθεί και διάβασε περισσότερα στη gallery.