Κι όμως στη φωτογραφία αυτή είναι η Καίτη Γαρμπή. Μπορείς να την αναγνωρίσεις;

Κι όμως στη φωτογραφία αυτή είναι η Καίτη Γαρμπή. Μπορείς να την αναγνωρίσεις;

Θα σε παραδεχτούμε αν βρεις ποιο παιδάκι στη photo είναι η Καίτη Γαρμπή.

Για την Καίτη Γαρμπή δεν έχουμε πια πολλά λόγια για να την περιγράψουμε. Μετά από τόσα χρόνια καριέρας παραμένει μία από τις top τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και σίγουρα μία από τις αγαπημένες μας.

Ο γάμος της με τον Διονύση Σχοινά είναι επίσης ένα από τα highlights στη ζωή της, και κάθε φορά που τους βλέπουμε μαζί στα social τρελαινόμαστε. Αλήθεια είναι από τα top αγαπημένα μας ζευγάρια.

Την Καίτη Γαρμπή την απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή στα lives του House Of Fame, και η αλήθεια είναι πως μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο είναι οι αγαπημένοι μας. Το Instagram account της είναι πάντα top και ξετρελαινόμαστε κάθε φορά που ανεβάζει κάποια throwback φωτογραφία.

Έχουμε δει αρκετές το τελευταίο διάστημα, όμως η πιο πρόσφατη ήταν απλά επική. Ασπρόμαυρη, αρκετά παλιά όπως φαίνεται και ένα ερώτημα να πλανάται σαν caption στο story της. «Βρείτε ποια είμαι» γράφει και κάπως έτσι ξεκινάει η αναγνώριση προσώπων.

Βλέπεις στην φωτογραφία υπάρχουν τρία παιδάκια στην ίδια ηλικία περίπου και δεν είναι εφικτό να καταλάβεις ποια είναι. Στο poll σε άλλο story μας είχε δύο επιλογές και παραδόξως οι περισσότεροι απάντησαν σωστά.

Μπορείς να την αναγνωρίσεις;

Μάθε στη gallery παρακάτω ποια είναι η τραγουδίστρια.