Αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες με τα παιδιά της (pics+vid)

Αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες με τα παιδιά της (pics+vid)

Έχεις ξαναδεί εσύ τέτοια φωτογραφία της; Πρέπει να ομολογήσουμε πως είναι υπέροχη!

Δεν βλέπουμε συχνά τέτοιες φωτογραφίες από την όμορφη ηθοποιό και πρέπει να σου πούμε πως όλες ξαφνιαστήκαμε με τις πρόσφατες δημοσιεύσεις της στα social media, ωστόσο υπήρχε λόγος για αυτά τα συγκινητικά της post.

Η 37χρονη επιτυχημένη και πολύ αγαπητή ηθοποιός μοιράστηκε σπάνιες φωτογραφίες της με τα παιδιά της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, κάτι που δεν κάνει συχνά και μάλιστα οι διαδικτυακοί της φίλοι έδειξαν τον ενθουσιασμό τους με τα χιλιάδες likes αλλά και σχόλια που της έκαναν.

Είναι γνωστό πως προσπαθεί να κρατήσει τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αν μας ρωτάς, πολύ σωστά πράττει, ωστόσο, η σπάνια και συγκινητική δημοσίευσή της ήταν για χάρη του γιού της, Otis, ο οποίος είχε γενέθλια!

Με ένα συγκινητικό insta story έδειξε το μισό πρόσωπο του όμορφου… νεαρού και εξομολογήθηκε πως μόλις έκλεισε τα επτά του χρόνια. Τέλος, πριν μερικές ημέρες στη ροή του προφίλ της είδαμε μια από τις πιο όμορφες φωτογραφίες με τον Otis και την μικρότερη αδερφή του Daisy.



Δες περισσότερα στη gallery.