Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής έκλαψε για τη Δρόσω και 17 tweets τον αποθέωσαν

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής έκλαψε για τη Δρόσω και 17 tweets τον αποθέωσαν

Το love story Κωνσταντής-Δρόσω είναι το αγαπημένο μας.

Δύο μέρες ήδη χωρίς Άγριες Μέλισσες και ακόμη δεν ξέρουμε πώς θα κυλήσει η εβδομάδα χωρίς να βλέπουμε τον Κωνσταντή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου θα επιστρέψουν οι αγαπημένες μας Μέλισσες, όμως εμείς δεν θα μείνουμε έτσι άπραγες.

Το επεισόδιο της Πέμπτης ήταν ένα από τα καλύτερα της εβδομάδας που πέρασε, και μάλλον μας το κρατούσαν για το τέλος για να έχουμε απόθεμα μέχρι την επιστροφή τους. Πολλές ήταν οι σκηνές που μας έκοψαν την ανάσα στο προχθεσινό επεισόδιο, όμως καταλαβαίνεις πως δεν μπορούσαμε να τις σχολιάσουμε όλες.

Σίγουρα το δίδυμο πατέρα-γιου, Νικηφόρου-Δούκα να ήταν η top σκηνή της βραδιάς, ειδικά τη στιγμή που έβγαλε το όπλο, όμως ποιος μπορεί να ξεχάσει ή καλύτερα να ξεπεράσει τη σκηνή του Κωνσταντή με τη Δρόσω στην αρχή του επεισοδίου.

Όπως θα θυμάσαι μόλις ο Κωνσταντής έμαθε για το τι συνέβη με τον Σέργιο πραγματικά ζήτησε από τη Δρόσω να χωρίσουν. Όμως ο έρωτας και η αγάπη είναι πάνω απ’ όλα και αυτό δεν κατέστη εφικτό. Τους είδαμε λοιπόν την Πέμπτη να συναντιούνται και να κάνουν την πιο ειλικρινή συζήτηση, δίνοντας την τελευταία ευκαιρία στη σχέση τους.

«Η Ελένη το πήρε πάνω της για να λευτερώσει και τις δυο, από αυτό θα κρατηθώ και θα πείσω τον εαυτό μου πως το έγκλημα πληρώθηκε. Πώς τα φέρνει η ρημάδα η ζωή όμως ε; Η αδερφή σου δεν ήθελε ούτε καν να με βλέπει, ούτε να με αγγίζει, ούτε να πλησιάζει. Τρελαινόμουν από τον θυμό μου. Και από σένα το μόνο που θέλω είναι να με κοιτάς, να με ακουμπάς, να με φιλάς. Τα ξέρω όλα πια Δρόσω, δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή σου που να μην ξέρω, και ακόμα θέλω να με φιλάς», ακούμε τον Κωνσταντή να της λέει και πραγματικά λιώνουμε.

Το twitter δε, τον αποθέωσε γι’ αυτή τη σκηνή και όσα είπε όσο έκλαιγε, και πώς να το αδικήσουμε.

Φρέσκαρε τη μνήμη σου με το βίντεο παρακάτω και δες τα tweets στη gallery παρακάτω.