Survivor: Νίκος-James πανηγυρίζουν την αποχώρηση Παππά και τα twees είναι επικά (pic+ vid)

Survivor: Νίκος-James πανηγυρίζουν την αποχώρηση Παππά και τα twees είναι επικά (pic+ vid)

Οι παίκτες δεν κρατήθηκαν! Έστησαν χορό πριν καν φύγει ο Αλέξης Παππάς.

Ένας από τους παίκτες που έκανε όλο το πανελλήνιο να μιλά για εκείνον ήταν αναμφισβήτητα ο Αλέξης Παππάς. Οι τηλεθεατές αποφάσισαν να τον βγάλουν από το παιχνίδι- αφού όπως υποστήριζαν- έβαζε φιτιλιές στους υπόλοιπους παίκτες και ακόμη κι αν έχει φύγει από το νησί του Άγιου Δομίνικου το όνομά του συζητιέται ακόμη.

Οι πιστοί τηλεθεατές του Survivor κατά κάποιον τρόπο συμμετέχουν στο παιχνίδι επιβίωσης και φυσικά αυτό γίνεται με τα tweets στη διάσημη πλατφόρμα. Οι χρήστες του Twitter σχολιάζουν κάθε τι που συμβαίνει και αυτή τη φορά πήραν μέρος στο ξέφρενο party που έστησαν στις καλύβες τους οι πρώην συμπαίκτες του Αλέξη.

Διάβασε επίσης: Survivor: Άννα Μαρία Βέλλη: Ο τρελός πανηγυρισμός της για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά (vid)

Στο trailer του σημερινού επεισοδίου θα είδες πως έχουν χαρεί με την απουσία του Αλέξη και όπως υποστηρίζει και ο Ηλίας Μπόγδανος, όλοι θα ηρεμήσουν. Εμείς θα σου πούμε βέβαια να κάνεις λίγη υπομονή γιατί σύντομα θα βρεθεί κάποιος να αναστατώσει τα… γαλήνια νερά του Άγιου Δομίνικου αλλά δεν θέλουμε να χαλάσουμε το όμορφο και χαρούμενο κλίμα που επικρατεί.



Στο trailer αυτό θα δεις επίσης τον Νίκο και τον James να χορεύουν στους ρυθμούς του νέου συνθήματος που έβγαλαν για τον πρώην αντίπαλό τους και ναι, οι χρήστες του Twitter δανείστηκαν αυτό το ρυθμικό τραγούδι τους για να συνθέσουν τα πιο χιουμοριστικά tweets.

Αλήθεια είσαι και εσύ μια από εκείνες που πανηγυρίζουν μαζί με όσους έμειναν στο Survivor;

Δες τα tweets στη gallery.