Survivor: Άννα Μαρία Βέλλη: Ο τρελός πανηγυρισμός της για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά (vid)

Survivor: Άννα Μαρία Βέλλη: Ο τρελός πανηγυρισμός της για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά (vid)

Κι όμως, μπορεί να μην ήταν στο παιχνίδι να δει την αποχώρησή του, το γιόρτασε όμως πανηγυρικά.

Ολόκληρο το πανελλήνιο γιόρτασε και με το παραπάνω την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor, ωστόσο βρέθηκαν και εκείνοι που στενοχωρήθηκαν ιδιαίτερα καθώς τον έβλεπαν να περνά το κατώφλι του συμβουλίου, στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Πράγματι, ο Αλέξης υπήρξε ο παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης ο οποίος έβαζε φιτιλιές στους συμπαίκτες τoy, κυρίως όμως στους αντιπάλους του. Πολλοί στάθηκαν απέναντί του και μέσα σε αυτούς ήταν και είναι ο James, ο Νίκος αλλά και η Άννα Μαρία Βέλλη.

Διάβασε επίσης: Αποχώρηση Survivor: 10 tweets γεμάτα χιούμορ για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά

Όσον αφορά το κορίτσι της κλίκας, θέλουμε να σου πούμε πως παραμένει φανατική… Μπλε και ακόμη κι αν αποχώρησε από το παιχνίδι πανηγυρίζει με τις νίκες της πρώην ομάδας της.

Και για να φτάσουμε στο φλέγον ζήτημα της ημέρας, η Άννα Μαρία Βέλλη γιόρτασε πανηγυρικά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά και σαν να μην έφτανε αυτό αποφάσισε να μοιραστεί την απέραντη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram δημοσίευσε ένα video στο οποίο φωνάζει το σύνθημα της… αποχώρησής του και ναι σου πούμε πως το κοινό της ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που γέμισαν με χιλιάδες likes το video της στο Tik- Tok.

Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις.