Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια του Crown εμφανίστηκε στα Oscars με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια του Crown εμφανίστηκε στα Oscars με φουσκωμένη κοιλίτσα

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Η 93η απονομή των βραβείων Όσκαρ αποτελεί πια παρελθόν και η αλήθεια πως συνέβησαν ππολλά πράγματα τα ξημερώματα. Κάποια μας έκαναν να χαρούμε, κάποια άλλα μας στεναχώρησαν, υπήρχαν όμως και κάποιες έμμεσες ανακοινώσεις που μας ενθουσίασαν.

Μπορεί ο Chadwick Boseman να μην πήρε το Oscar για τον καλύτερο Α’ ανδρικό ρόλο και αυτό να δυσαρέστησε ιδιαίτερα το Twitter, είχαμε όμως μια εγκυμοσύνη αρκετά απρόσμενη. Πασίγνωστη ηθοποιός που γνώρισες μέσα από την τρίτη και τέταρτη σεζόν του Crown, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με φουσκωμένη κοιλίτσα και οι φωτογραφίες της ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η σκηνοθέτης - η οποία είναι η πρώτη Βρετανίδα που πήρε υποψηφιότητα για την Καλύτερη Σκηνοθεσία για την ταινία της «Promising Young Woman», έλαμψε στο κόκκινο χαλί καθώς έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η 35χρονη πρωταγωνίστρια του Crown, η οποία επιβεβαιώθηκε από το Page Six την Κυριακή πως είναι έγκυος, είχε μια υπέροχη αρχή στη διοργάνωση αφού πήρε σπίτι της το Όσκαρ για το Καλύτερο Πρωτότυπο Σενάριο για το θρίλερ της εκδίκησης (aka Promising Young Woman). Η ταινία ήταν επίσης υποψήφια για τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερης Σκηνοθεσίας, ενώ η Carey Mulligan ήταν υποψήφια για Καλύτερη Ηθοποιός για τον ρόλο της στην ταινία.

«Είναι απλά, ειλικρινά, όλα ήταν απίστευτα», ανέφερε. «Και δεν το περίμενα ποτέ - κανένας από εμάς δεν το περίμενε, φτιάξαμε αυτήν την ταινία σε 23 ημέρες - ποτέ δεν περιμέναμε να φτάσουμε σε αυτή τη σκηνή. Αυτό που ήταν τόσο συγκινητικό είναι η ειλικρίνεια των ανθρώπων και οι συνομιλίες που ανοίγουν για πολλούς ανθρώπους. Ήταν πραγματικά συγκλονιστικό, αλλά με πολύ θετικό τρόπο», τόνισε η ηθοποιός.

Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί της Emerald Fennell καθώς αυτή και ο σύζυγός της, Chris Vernon, καλωσόρισαν τον γιο τους το 2019. Η Fennell ήταν επτά μηνών έγκυος με το αγοράκι τους ενώ ήταν σε παραγωγή για το «Promising Young Woman» και είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξη ότι η εμπειρία «δεν ήταν τόσο κακή».

Θυμάσαι όμως ποια ήταν στο Crown η Emerald;