Η κοπέλα του Αλέξη Παππά έκανε live και αποκάλυψε τι συμβαίνει με τη σχέση τους (video)

Η κοπέλα του Αλέξη Παππά έκανε live και αποκάλυψε τι συμβαίνει με τη σχέση τους (video)

Όλη η αλήθεια για την προσωπική ζωή του Αλέξη Παππά.

Επιτέλους μάθαμε την αλήθεια για τη σχέση του Αλέξη Παππά με την φημολογούμενη ως κοπέλα του. Για τη σχέση αυτή είχε μιλήσει και ο ίδιος ο ηθοποιός αλλά και η αγαπημένη του Alessia Demetz.

Η νεαρή κοπέλα είναι αρχιτέκτονας και μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο Μόντε Κάρλο αλλά και στο Ντουμπάι όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες. Η γνωριμία της με τον ηθοποιό έγινε τον περασμένο Αύγουστο αλλά ο έρωτας αυτός παρέμεινε ενεργός στα social media και μόνο.

Μάλιστα, όσο ο Παππάς ήταν μέσα στο Survivor, είχε ακουστεί πως έχει δρομολογηθεί η αποχώρησή του μέσα στον Μάρτιο με αφορμή την είδηση που είχε διαρρεύσει πως ο ηθοποιός έχει κανονίσει να ταξιδέψει και να βρει την αγαπημένη του Alessia.

Τελικά, ο Παππάς δεν αποχώρησε τότε αλλά 1,5 μήνα αργότερα. Κι αναρωτιέσαι τι ακριβώς έγινε με τη σχέση του ζευγαριού σήμερα, η Alessia σε ένα μεταμεσονύκτιο live αποκάλυψε τα πάντα.

H κοπέλα, στο live που έκανε το Σάββατο εξήγησε πως και η ίδια είναι μπερδεμένη σχετικά με τον Alex και ελπίζει όσα έχουν πει να είναι αλήθεια.



Αξίζει να σου πούμε πως όσο η νεαρή αρχιτέκτονας έκανε live, ο Αλέξης Παππάς παρακολουθούσε χωρίς να κάνει ούτε μία αντίδραση. Είναι αστείο δε, πως όλη την ώρα η κοπέλα μιλούσε για εκείνον και τη σχέση τους.



Δες την όμορφη κοπέλα παρακάτω και μάθε την αλήθεια της σχέσης τους.