Survivor: Η ομάδα που κέρδισε την 1η ασυλία - Υποψήφιος προς αποχώρηση (photos+vid)

Sabine Camhi
Survivor: Η ομάδα που κέρδισε την 1η ασυλία - Υποψήφιος προς αποχώρηση (photos+vid)

Ποιοι πανηγύρισαν σήμερα στον στίβο μάχης του Survivor!

Η κόκκινη ομάδα φαίνεται να έχει άλλη… πνοή μετά τη αποχώρηση του Αλέξη Παππά, ο οποίος δημιούργησε πολλά προβλήματα στο παιχνίδι. Οι πανηγυρισμοί του Τζέιμς και του Νίκου Μπάρτζη για την αποχώρηση του παίκτη δεν κράτησαν και για πολύ, αφού στον αγώνα για το έπαθλο φαγητού, οι Κόκκινοι νίκησαν με 10-7. Να θυμίσουμε επίσης πως ο Νίκος Μπάρτζης τραυματίστηκε άσχημα στο γόνατο.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, ξεκινά η μάχη για τις ασυλίες αυτής της εβδομάδας, της Μεγάλης Εβδομάδας. Με γεμάτο στομάχι και την ψυχολογία στα ύψη, οι Κόκκινοι συνέχισαν το σερί νικών τους, κατακτώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Αυτό σημαίνει πως οι Μπλε θα πρέπει να ψηφίσουν έναν παίκτη στο συμβούλιο του νησιού για να είναι υποψήφιος για αποχώρηση. Πριν από αυτό όμως, διαγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία την οποία πήρε ο Παύλος Γαλακτερός, για δεύτερη φορά.



Να σημειώσουμε πως στο επεισόδιο ο Λιανός ενημέρωσε τον Τριαντάφυλλο πως κατέρριψε το ρεκόρ που είχε βάλει στόχο. Δηλαδή, πέρασε τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Ντάνο) σε παραμονές, ο οποίος είχε βγει έξι φορές υποψήφιος, και πως ισοφάρισε τις Ελισάβετ και Ροδάνθη από τα Surviror 1 και 2 αντίστοιχα.

Συνέχισε στη gallery παρακάτω για να δεις ποιος είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.