James και Μπάρτζης μπήκαν στο στόχαστρο και το Twitter είναι έξαλλο (photos)

James και Μπάρτζης μπήκαν στο στόχαστρο και το Twitter είναι έξαλλο (photos)

Γύρισε την μπιφτέκα η κόκκινη ομάδα κατά των James- Νίκου.

Εκεί που πιστέψαμε πως με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, θα σταματήσουμε να ακούμε τη λέξη James, James, James σε κάθε συμβούλιο του νησιού στο Survivor, η κόκκινη ομάδα αποφάσισε να γυρίσει την περιβόητη πια μπιφτέκα και να συσπειρωθεί κατά του Καφετζή και του φίλου του Νίκου Μπάρτζη.

Αν θυμάσαι καλά, πριν μερικές μόνο εβδομάδες, ο Τριαντάφυλλος με τον Αλέξη Παππά κατηγορούσαν τα μέλη της δικής τους κόκκινης ομάδας και ειδικά τον Ηλία Μπόγδανο για το πόσο κοντά έχουν έρθει με τον Μπάρτζη και τον James σε βαθμό που έκαναν μέχρι και προθέρμανση μαζί πριν τα αγωνίσματα.

Ο James ήταν μάλιστα εκείνος που είχε βοηθήσει ψυχολογικά τον Ηλία σε εκείνο το επικό ξέσπασμα του Αλέξη Παππά εναντίον του.

Χτες βράδυ όμως και μετά την αποχώρηση Παππά τον ρόλο του ανέλαβε ο Ασημακόπουλος και ο Μπόγδανος.

Η κόκκινη ομάδα κατηγόρησε ξεκάθαρα τον James και τον Μπάρτζη πως έχουν πια απομονωθεί στην παραλία μόνοι τους εναντίον όλων!



Εννοείται πως αυτή την ξαφνική μεταστροφή κατά των αγαπημένων του Twitter, Μπάρτζη και Καφετζή, το Twitter δεν την καλοδέχτηκε και τα σχόλια που θα δεις παρακάτω είναι ενδεικτικά.