Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πώς είναι σήμερα το αγόρι με τα καταγάλανα μάτια που υποδύθηκε τον Ιησού;

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πώς είναι σήμερα το αγόρι με τα καταγάλανα μάτια που υποδύθηκε τον Ιησού;

Τα χνάρια του χάνονται λίγο μετά τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά.

Μεγάλη Τρίτη σήμερα και διανύουμε ήδη τη δεύτερη μέρα της μεγάλης εβδομάδας. Αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές είναι αλήθεια πως θα καταλαβαίναμε καλύτερα πως έχουμε Πάσχα, όμως για δεύτερη φορά η πανδημία δεν μας έχει αφήσει να το καταλάβουμε.

Αν υπάρχει κάτι που μας θυμίζει έστω και λίγο πως είναι Πάσχα, αυτό είναι η αγαπημένη μας σειρά που ξεκινά σήμερα το βράδυ, ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ. Το Jesus of Nazareth είναι τηλεοπτική μίνι σειρά βρετανικής και ιταλικής παραγωγής συνολικής διάρκειας 371 λεπτών. Θεωρείται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης, που αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού.

Ο Ιταλός σκηνοθέτης Franco Zeffirelli απέδωσε με ευλάβεια τα Πάθη του Ιησού, αναπαριστώντας τα γεγονότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτο σεβασμό στην ιερότητα του θέματος. Τα γυρίσματα κράτησαν σχεδόν έναν χρόνο, έγιναν σε αυθεντικούς χώρους και το επιτελείο διάσημων ηθοποιών και κομπάρσων που διάλεξε ο σκηνοθέτης ήταν το πλέον κατάλληλο.

Ανάμεσά τους βρέθηκε κι ένας Έλληνας ηθοποιός, ο Γιώργος Βογιατζής, ο οποίος στα πρώτα επεισόδιο υποδύθηκε τον Ιωσήφ. Ωστόσο, εκτός από τον Robert Powell, ένας ακόμη ηθοποιός που έκλεψε την παράσταση, ήταν ο 12χρονος τότε Lorenzo Monet.



Ο ηθοποιός που έκανε τον Ιησού σε νεαρή ηλικία με τα καταγάλανα μάτια είναι σήμερα 56 ετών και καμία σχέση δεν έχει με την υποκριτική. Η αλήθεια είναι πως τα χνάρια του χάνονται κάπου μετά τη συμμετοχή του στη σειρά, ενώ δεν διαθέτει και κάποιο προφίλ στα social media. Οι μοναδικές φωτογραφίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, αφορούν στη σημερινή του εμφάνιση και είναι δύο.

Η μία από αυτές είναι εικόνα προφίλ σε ένα Twitter account με το όνομα Lorenzo Monet, το οποίο όμως είναι ανενεργό από το 2017, όπου και απάντησε σε έναν φαν που τον ρωτούσε αν είναι αυτός που έπαιζε τον Ιησού, με εκείνον να απαντά «ναι εγώ είμαι».

Δες τις δύο φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.