Survivor 4: Η αποκάλυψη για τον James που θα σε ξαφνιάσει

Survivor 4: Η αποκάλυψη για τον James που θα σε ξαφνιάσει

Είναι αλήθεια πως δεν περιμέναμε να ακούσουμε κάτι τέτοιο.

Το Survivor συνεχίζει να προβάλλεται και τη Μεγάλη Εβδομάδα, με τη διαφορά πως φέτος σε σύγκριση με τις άλλες χρονιές θα έχει αποχώρηση μέσα στο Πάσχα (δηλαδή αύριο). Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας έχασε η μπλε ομάδα εχθές, με την κάλπη στο συμβούλιο του νησιού να βγάζει προτεινόμενο τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Σήμερα σύμφωνα με τις πληροφορίες η ομάδα που χάνει την ασυλία είναι η κόκκινη, με αποτέλεσμα o Τριαντάφυλλος να βγαίνει και πάλι προτεινόμενος προς αποχώρηση για 8η πια φορά. Μένει να δούμε ποιος θα πάρει την ατομική ασυλία απόψε και ποιον θα επιδείξει προς αποχώρηση μαζί με τον Παύλο Γαλακτερό που την κέρδισε στους μπλε.

Ένα όνομα που ακούγεται ιδιαίτερα στο Survivor ακόμη και μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά είναι αυτό του James Καφετζή. Ο Παππάς όπως ο ίδιος ανέφερε άφησε μια παρακαταθήκη σε Σάκη-Τριαντάφυλλο να τελειώσουν αυτό που άρχισε, και αυτό είναι το να δείξουν το πραγματικό του πρόσωπο μάλλον, γιατί να τον διώξουν σχεδόν το αποκλείουμε.

Μάλιστα, σήμερα μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μάθαμε και κάτι που δεν γνωρίζαμε για τον James. Ο παίκτης της μπλε ομάδας μπήκε κυριολεκτικά στο παραπέντε στο Survivor. Σε πλάνα που έδειξαν για πρώτη φορά από τις audition είδαμε αρκετούς από τους παίκτες που είχαν ήδη το εισιτήριο, δεν είδαμε όμως πουθενά τον James.

Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου, ο James εκείνη την ημέρα αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση και γύρισε πίσω στο ξενοδοχείο, προκειμένου να ετοιμάσει τα πράγματα της επιστροφής για τη Ρόδο. Μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα το τηλέφωνό του χτύπησε ξανά και εν τέλει του είπαν πως φεύγει για Άγιο Δομίνικο.

Να αναφέρουμε επίσης πως η φωτογράφιση των μαχητών είχε ήδη γίνει, οπότε ο James φωτογραφήθηκε με την ομάδα των διάσημων, εφόσον μπήκε τελευταίος στο παιχνίδι.