Ο Αλέξης Παππάς μιλά on camera πρώτη φορά για την κοπέλα του (video)

Ο Αλέξης Παππάς μιλά on camera πρώτη φορά για την κοπέλα του (video)

Τι αποκάλυψε για την πολυσυζητημένη σχέση του με την εντυπωσιακή Alessia.

Μετά την ξαφνική αποχώρησή του από το Survivor, ο Αλέξης Παππάς παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο Love it και μίλησε για όλα.

Για την εμπειρία του στο παιχνίδι επιβίωσης, για τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του αλλά και τα όσα ακούστηκαν για την ξαφνική του αποχώρηση εξαιτίας του επικείμενου γάμου του.

Ο παίκτης των διάσημων σε μια εκτενή συνέντευξη που παρουσιάστηκε σε δύο μέρη από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, απάντησε σε όλα. Η σχέση του Αλέξη Παππά με τη σύντροφό του, Alessia, φαίνεται πως είναι πιο σοβαρή απ' όσο ξέρουμε, καθώς όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, πρόκειται για έναν «κεραυνοβόλο έρωτα».

alexis pappas

Ο πρώην παίκτης του Survivor είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν από τους έρωτες που συμβαίνουν μια φορά», ενώ σε ερώτηση για το αν έχουν συναντηθεί περισσότερο από μια φορές -όπως λέγεται από τους δημοσιογράφους όλο αυτό το διάστημα-, απάντησε με ειλικρίνεια: «Είχαμε βρεθεί μόνο μια φορά, πριν μπω στο παιχνίδι, αλλά μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο».

Δες τι αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς για την κοπέλα του. Σκοπεύουν να παντρευτούν τώρα που βγήκε από το παιχνίδι ή όχι; Όλες οι απαντήσεις στο video που ακολουθεί...