Άγριες Μέλισσες: Λίγο πριν το τέλος γίνεται ήρωας και αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό

Άγριες Μέλισσες: Λίγο πριν το τέλος γίνεται ήρωας και αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό

Ανατροπή μεγατόνων στις Άγριες Μέλισσες.

Αν υπάρχει κάτι που δεν μπoρούμε με τίποτα να χωνέψουμε, αυτό είναι το γεγονός πως θα φύγουν πολλοί και αγαπημένοι μας ηθοποιοί/χαρακτήρες από την τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες. Αυτή δε που μας στιγμάτισε περισσότερο ήταν η αποχώρηση ή μάλλον ο θάνατος του εισαγγελέα της καρδιάς μας, Αλέξη Γραμματικού.

Μαζί με τον θάνατο του Αλέξη θα δούμε επίσης του Μιλτιάδη, ο οποίος σύμφωνα με τα spoiler πεθαίνει ηρωικά και λυτρώνεται επιτέλους, του Βόσκαρη, αλλά και της Ανέτ (και αυτό μας πλήγωσε πολύ). Αν μάλιστα επιβεβαιωθεί (που το απευχόμαστε) και η αποχώρηση του Κωνσταντή, δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε.

Ας επιστρέψουμε όμως σε αυτό για το οποίο είμαστε εδώ. Τα spoiler λίγο πριν το τέλος του δεύτερου κύκλου δίνουν και παίρνουν και αυτά που διαβάζουμε πραγματικά μας αφήνουν άφωνες. Και αυτό ισχύει και για αυτό που μόλις διαβάσαμε. Λίγο πριν το τέλος του, γίνεται ήρωας και αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό.

Φυσικά αναφερόμαστε στον Μάνο Βόσκαρη ο οποίος θα επιστρέψει στις οθόνες μας πολύ σύντομα και θα μάθει πράγματα που αγνοούσε για αρκετά χρόνια. Στο επεισόδιο της προηγούμενης Πέμπτης είδαμε να τον επισκέπτεται μια μοναχή, η οποία στο παρελθόν επισκεπτόταν και τη μητέρα του στο κελί της. Αυτή η μοναχή λοιπόν όπως προβλέψαμε τότε θα του αποκαλύψει πως η μητέρα του δεν σκότωσε ποτέ τον πατέρα του.

Θα καταλάβει πως πίσω από αυτό κρύβονται οι Σεβαστοί, και πως ο Δούκας γνώριζε τόσα χρόνια την αλήθεια και του την έκρυψε. Ο Βόσκαρης οργισμένος για το ποιόν της μητέρας του αναγκάστηκε να τη λυτρώσει, όταν στο νοσοκομείο της αφαίρεσε τη ζωή καλύπτοντας το πρόσωπό της με το μαξιλάρι.

Με τον Μάνο Βόσκαρη όμως δεν παίζεις και γι’ αυτό εκνευρισμένος θα κάνει την κίνηση ματ. Συνέχισε στη gallery και θα καταλάβεις.