Survivor: H ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία – υποψήφιοι προς αποχώρηση

Sabine Camhi
Survivor: H ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία – υποψήφιοι προς αποχώρηση

Aυτό είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο Survivor!

Μάχη για τη δεύτερη ασυλία έγινε σήμερα στο επεισόδιο του Survivor, του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
Η πρώτη ασυλία πήγε μετά από καιρό στους κόκκινους, όπως είδαμε και στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας. Στο συμβούλιο οι μπλε έβγαλαν στον τάκο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ενώ ο Παύλος Γαλακτερός, που κέρδισε την ατομική ασυλία, θα ορίσει και τον δεύτερο υποψήφιο.

Ο τραυματισμός του ικανού παίκτη Νίκου Μπάρτζη στο γόνατο, που αποκόμισε στο αγώνισμα της Κυριακής, τον κρατά εκτός για κάποιο χρονικό διάστημα, κάτι που κόστισε και θα κοστίσει λογικά και στη συνέχεια στους μπλε.

Για άλλη μια φορά όμως το Survivor αποδεικνύει πως είναι το παιχνίδι της ανατροπής αφού οι μπλε σπάνε το μικρό σερί των αντιπάλων τους και κάνουν το 1-1. Αυτό σημαίνει ότι οι κόκκινοι θα αναγκαστούν να αγωνιστούν για την ατομική ασυλία και να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση.



Όπως αυτό ήταν αναμενόμενα προβλέψιμο, στο συμβούλιο του νησιού ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για την Κόκκινη ομάδα είναι ο Τριαντάφυλλος. Στον τάκο μαζί του θα βρεθεί ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος ψηφίστηκε από τον Ηλία Μπογδάνο που νίκησε την ατομική ασυλία νωρίτερα. Στην μπλε ομάδα, εκτός από τον Κώστα υποψήφιος είναι και ο Τζέιμς, τον οποίο ψήφισε ο Παύλος.