Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Επέστρεψε στις οθόνες μας και 15 tweets το αποθέωσαν

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Επέστρεψε στις οθόνες μας και 15 tweets το αποθέωσαν

Γιατί τι είναι το Πάσχα χωρίς τον Ιησού από τη Ναζαρέτ;

Το Πάσχα είναι από τις αγαπημένες μας εορταστικές περιόδους κάθε χρόνο για πολλούς και διάφορους λόγους. Δεν είναι όπως τα Χριστούγεννα που θες να μένεις σπίτι να βλέπεις ταινίες και να χουχουλιάζεις κάτω από το δέντρο, έχει κάτι διαφορετικό, κάτι ιδιαίτερο. Θέλεις να βγαίνεις από το σπίτι, να κάνεις βόλτες στην ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα, να βλέπεις φίλους, να πηγαίνεις στην εκκλησία κ.ο.κ.

Βέβαια όπως πέρσι έτσι και φέτος δεν είναι δυνατόν να απολαύσουμε τίποτα από αυτά όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια, και αυτό λόγω της πανδημίας που μας έχει ταλαιπωρήσει όσο τίποτα άλλο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, έχουμε καταλάβει πως διανύουμε εορταστική περίοδο μόνο και μόνο από ένα πράγμα. Την προβολή της ταινίας που έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη τα τελευταία 20 plus χρόνια, ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ.

Αν δεν υπήρχε αυτό, σε καμία περίπτωση δεν θα καταλαβαίναμε πως βρισκόμαστε στη Μεγάλη Εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα ήδη στη Μεγάλη Τετάρτη, αν δεν υπήρχε η πιο κατανυκτική ταινία αυτής της περιόδου. Όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε και το Twitter, ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ είναι για το Πάσχα, ότι το Home Alone για τα Χριστούγεννα.

Στη gallery παρακάτω θα δεις 15 tweets που ξεχωρίσαμε εχθές το βράδυ και αποθέωσαν τον Ιησού από τη Ναζαρέτ.