H διάσημη ηθοποιός ποζάρει με εσώρουχα μετά την απώλεια 27 κιλών και εντυπωσιάζει

H διάσημη ηθοποιός ποζάρει με εσώρουχα μετά την απώλεια 27 κιλών και εντυπωσιάζει

Της αξίζουν συγχαρητήρια.

Τη χρονιά που μας πέρασε εκτός από την Adele είχαμε ακόμη μια star που αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, φροντίζοντας ταυτόχρονα και την υγεία της. Και αν η Adele με την απώλεια κιλών της μας εντυπωσίασε μία φορά, η 41χρονη ηθοποιός μας εντυπωσίασε δέκα.

Όταν μπήκε το 2020 όλοι χαιρόμασταν για τη νέα χρονιά, λογαριάζαμε όμως χωρίς την πανδημία. Ο κορονοϊός μας χάλασε ό,τι και αν είχαμε στο μυαλό μας και τίποτα πια ακόμη και σήμερα δεν είναι ίδιο. Η ηθοποιός ωστόσο δεν άφησε όλη αυτή την κατάσταση να την πάρει από κάτω και έβαλε έναν στόχο. Να χάσει 27 κιλά μέχρι το τέλος του 2020.

Και την χειροκροτήσαμε γι’ αυτό διπλά, γιατί κατάφερε να το κάνει σχεδόν έναν μήνα προτού μας αποχαιρετίσει το 2020. Τον Φεβρουάριο ούσα πια τελείως διαφορετική, έχοντας χάσει 27 κιλά και χωρισμένη την είδαμε να ποζάρει με φούξια κολάν γυμναστικής σε βίντεο που συμμετείχε ως ambassador κάποιων βιταμινών. Η αλλαγή της πραγματικά τρομερή.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως αφού δυο μήνες πριν πάθαμε σοκ με την εμφάνισή της με κολάν, τώρα που την είδαμε ε εσώρουχα έχουμε απλά τρελαθεί. Η 41χρονη ηθοποιός είναι απλά υπόδειγμα, και αν έχεις 2-3 κιλά που θέλεις να χάσεις τότε μπορείς να πάρεις απίστευτη δύναμη από εκείνη.

Η 41χρονη ηθοποιός και κωμικός δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του εαυτού της περιμένοντας στο καμαρίνι της με τίτλο σε μία από τις φωτογραφίες, «Είναι λαμπερή στο σετ σήμερα». Η Rebel Wilson μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία των γλουτών της σε ένα πιο κοντινό πλάνο.

Αν δεν το γνωρίζεις, η Rebel χαρακτήρισε το 2020 ως «έτος υγείας» και στην πραγματικότητα αποκάλυψε το βάρος του στόχου της. Πρόσθεσε ότι κατέκτησε τον στόχο της μέχρι τον Νοέμβριο του περασμένου έτους.

Δες τις φωτογραφίες της και θα καταλάβεις. Εμείς πάντως τη χειροκροτούμε.