Η Monica Bellucci ποζάρει στα 56 της με εσώρουχα και εμείς απλά δε χορταίνουμε να τη χαζεύουμε

Η Monica Bellucci ποζάρει στα 56 της με εσώρουχα και εμείς απλά δε χορταίνουμε να τη χαζεύουμε

Η φύση έχει σταθεί πολύ γενναιόδωρη μαζί της τελικά!

Η Ιταλίδα καλλονή, σίγουρα πρέπει να έχει σταματήσει τον χρόνο. Δεν εξηγείται αυτό που συμβαίνει με την φρεσκάδα και την αιώνια νεότητά της. Στα 56 της, η Monica Bellucci μοιάζει με 30χρονη και κόβει την ανάσα με το σώμα και την ομορφιά της.

Δεν έχει αποκτήσει άδικα τον τίτλο της γυναίκας-είδωλο. Η Ιταλίδα ηθοποιός αποτελεί την επιτομή της γυναικείας θηλυκότητας και φινέτσας! Ακόμη κι αν διανύει την 6η δεκαετία της ζωής της παραμένει πάντα πανέμορφη, λαμπερή, χυμώδης και εντυπωσιακή.

Κοιτάζοντάς την αναρωτιόμαστε πώς μπορεί μια γυναίκα να παραμένει τόσο λαμπερή, με ένα σώμα που μοιάζει να μην το έχει αγγίξει ο χρόνος.

Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία όπως μπορείς να δεις στη gallery που ακολουθεί, φορά μόνο τα εσώρουχά της, ενώ μαγειρεύει μια απολαυστική μακαρονάδα. Φορώντας ένα ολόσωμο κορμάκι των αγαπημένων της σχεδιαστών Dolce & Gabbana, η ηθοποιός αποκαλύπτει τις καμπύλες της χαμογελώντας αμυδρά έχοντας αυτό το σαγηνευτικό βλέμμα που συναρπάζει!

Η φωτογράφιση έγινε για το τεύχος Μαϊου γνωστού γυναικείου περιοδικού, και όπως θα δεις από τις εικόνες, η Bellucci είναι πιο όμορφη και sexy από ποτέ.