Survivor: 8 tweets που αποθέωσαν τον Τριαντάφυλλο μετά την αποχώρηση του Κώστα

Survivor: 8 tweets που αποθέωσαν τον Τριαντάφυλλο μετά την αποχώρηση του Κώστα

Η αντίδραση αυτή δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor ολοκληρώθηκε εχθές το βράδυ, το οποίο παρά τα όσα πιστεύαμε και είχαμε ακούσει στην αρχή, είχε και αποχώρηση. Στις δύο ομάδες χωρίστηκαν οι ασυλίες της εβδομάδας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε τέσσερις προτεινόμενους προς αποχώρηση. Τριαντάφυλλος και Ασημακόπουλος από την κόκκινη ομάδα, και Κώστας Παπαδόπουλος και James Καφετζής από τη μπλε.

Φυσικά τα spoiler για το ποιος φεύγει άρχισαν να κυκλοφορούν από νωρίς εχθές το πρωί και εννοείται για 9η φορά σπάζοντας πια κάθε ρεκόρ αυτός που αποχώρησε δεν ήταν ο Τριαντάφυλλος. Κάποιοι πανηγύρισαν και κάποιοι όχι. Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν αυτός που πέρασε το κατώφλι της εξόδου με τη δάδα του και όμως οι αντιδράσεις δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Τι εννοούμε με αυτό; Θυμάσαι την αντίδραση του Κώστα Παπαδόπουλου όταν έφυγε ο Αλέξης Παππάς; Που άρχισε να πανηγυρίζει και να βγάζει ήχους με το κοχύλι; Θα περίμενε λοιπόν κανείς μετά από αυτή την αντίδραση, πως ο Τριαντάφυλλος θα κάνει κάποια ανάλογη κίνηση και θα πανηγυρίσει.

Όμως προς έκπληξη πολλών, ο Ντάφυ στενοχωρήθηκε, αγκάλιασε τον Κώστα και τον χαιρέτισε όπως έπρεπε. Η κίνηση αυτή εξέπληξε πολλούς στο Twitter, οι οποίοι αποθέωσαν τον Τριαντάφυλλο γι’ αυτήν την κίνησή του.

Δες τα tweets στη gallery παρακάτω.