Η Jennifer Lopez βγήκε με τον Ben Affleck και οι fans «οργιάζουν»

Η Jennifer Lopez βγήκε με τον Ben Affleck και οι fans «οργιάζουν»

Αυτή τη συνάντηση δεν την περίμενε κανένας.

Η είδηση του χωρισμού της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez έγινε για πρώτη φορά γνωστή στα μέσα του Μαρτίου. Ένα βίντεο που έδειχνε την κόρη της Λατίνας καλλονής να κλαίει στη αγκαλιά του μπαμπά της Marc Anthony ήταν αρκετό για να καταλάβουμε πως αυτός ο χωρισμός στοίχισε αρκετά στην οικογένειά της.

Λίγες ώρες αργότερα το ζευγάρι διέψευσε την είδηση του χωρισμού και επιβεβαίωσε πως κάνουν ότι μπορούν για να τα ξαναβρούν και να υπάρχει γαλήνη ανάμεσά τους. Πέρασε κάποιος καιρός, και πριν από δύο εβδομάδες επιβεβαιώθηκε κι επίσημα πια ο χωρισμός τους. Η JLo έδωσε πίσω το πανάκριβο δαχτυλίδι του αρραβώνα τους, ενώ μια πηγή κοντά στην τραγουδίστρια ανέφερε πως ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους του χωρισμού ήταν η έλλειψη εμπιστοσύνης.

Και πάνω που πήγαμε να συνηθίσουμε ξανά τη JLo single έρχεται αυτό το δημοσίευμα με τον Ben Affleck και κάπως «ουρλιάζουμε». Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ben και η Jennifer βγαίνουν ξανά. (Ουρλιάζουμε!)

Οι δυο τους, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Gigli και αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002 πριν χωρίσουν στις αρχές του 2004. Το τελευταίο διάστημα βλέπουν ο ένας τον άλλον «πολλές φορές», ανέφερε το Page Six την Παρασκευή (30 Απριλίου).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ben έχει θεαθεί να πηγαίνει στο σπίτι της Jennifer στην Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ μπήκε σε ένα λευκό Escalade SUV το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες ανήκει στη Jennifer Lopez. Οι δυο τους δεν έχουν εντοπιστεί κάπου δημόσια ακόμη.

«Η ασφάλεια τον παίρνει σε μια κοντινή τοποθεσία και τον αφήνει ξανά αφού περάσει μερικές ώρες στο σπίτι της», είπε μια πηγή στο outlet, τονίζοντας ότι η φύση της σχέσης τους είναι μόνο φιλική. Μια άλλη πηγή είπε στο People, «Είναι φίλοι. Ήταν πάντα φίλοι και βλέπουν συχνά ο ένας τον άλλον όλα αυτά τα χρόνια».

Οι fans πάντως (οκ, κι εμείς) έχουν τρελαθεί με τα νέα αυτά. Όποια και αν είναι η φύση της σχέσης τους εμάς θα μας άρεσε να τους δούμε ξανά μαζί. Single εκείνος, single κι εκείνη γιατί όχι; Λες να είναι αυτή η πιο «τρελή» επανασύνδεση του 2021;