Άγριες Μέλισσες: Κι όμως δεν ήταν το Χαρά Αγνοείται η πρώτη φορά που είδες τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Κι  όμως δεν ήταν το Χαρά Αγνοείται η πρώτη φορά που είδες τον Κωνσταντή

Ποια ήταν η πρώτη φορά που τον είδες στην τηλεόραση;

Όταν αναφερόμαστε στις Άγριες Μέλισσες το μυαλό μας πάντα πηγαίνει σε έναν άνθρωπο, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Κουκουράκη. Ο Κωνσταντής Σεβαστός φέτος μας έχει κάνει να κλάψουμε πολλές φορές, αλλά άλλες τόσες μας έχει κάνει και να γελάσουμε. Το υποκριτικό του ταλέντο δεν κρύβεται –ευτυχώς αν μας ρωτάς- και δεν κρύβεται και το πόσο όμορφος είναι.

Θες σαν Κωνσταντής Σεβαστός, θες σαν Γιάννης Κουκουράκης; Ο 37χρονος ηθοποιός είναι απλά κούκλος και αυτό το βλέπεις και μόνη σου σε κάθε επεισόδιο των Άγριων Μελισσών. Θυμάσαι σίγουρα –γιατί εδώ σου το θυμίσαμε- πως πριν από 11χρόνια τον είχες δει ξανά σε σειρά και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο.

Ο Γιάννης υποδύθηκε τον Σπύρο Δημόπουλο στη σειρά Χαρά Αγνοείται, και ήταν ο σύντροφος της Χαράς (Πατρίτσια Περιστέρη Μίλικ). Αρχικά ας ξεκαθαρίσουμε πως το όνομα Κωνσταντής του ταιριάζει γάντι και με αυτό τον έχουμε συνδυάσει.

Αφετέρου θέλουμε να σου πούμε πως το Χαρά Αγνοείται δεν ήταν η πρώτη φορά που είδες τον Γιάννη Κουκουράκη. Σίγουρα τον θυμάσαι και σαν Αλέξη στο Μπρούσκο, όμως πριν από αυτά τα δύο είχε κάνει μια guest εμφάνιση σε ακόμη δύο σειρές.

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2006 στη σειρά Μωβ Ροζ του Ant1. Δυστυχώς όσο και αν ψάξαμε δεν καταφέραμε να βρούμε το αντίστοιχο επεισόδιο για να σου δείξουμε πώς ήταν τότε ο Γιάννης Κουκουράκης. Δύο χρόνια αργότερα τον είδαμε στη σειρά του Alpha «Σε είδα» όπου συμμετείχε σε ένα επεισόδιο με τίτλο «Ο πρώην και ο ερωμένος».

Εδώ σταθήκαμε πιο τυχερές και βρήκαμε το επεισόδιο στην πλατφόρμα του YouTube. Πριν σε παραπέμψουμε στο αντίστοιχο λεπτό για να τον δεις να σου πούμε πως οι πιθανότητες να μην τον αναγνωρίσεις είναι αρκετές καθώς είναι αρκετά μικρότερος σε ηλικία και πολύ διαφορετικός από αυτό που έχεις σήμερα στο μυαλό σου.

(Από το 20:18)