Stop the press: Η photo Lopez-Affleck κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Stop the press: Η photo Lopez-Affleck κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Λες να είναι και πάλι μαζί;

Αν νόμιζες πως αυτή την Κυριακή του Πάσχα θα σε αφήσουμε ήσυχη, έκανες λάθος. Καταλαβαίνεις πως η είδηση «επανασύνδεσης» της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck μας έχει ταράξει κάπως. Ο χωρισμός της από τον Alex Rodriguez συζητήθηκε ιδιαίτερα αφού υπήρξε και απιστία στο ενδιάμεσο, την οποία όμως εκείνος δεν επιβεβαίωσε ποτέ.

Διαβάζοντας λοιπόν εχθές πως Lopez και Affleck βγαίνουν ξανά κάπως αγχωθήκαμε. Single είναι και οι δύο πια οπότε όλα είναι πιθανά. Στο δημοσίευα που διαβάσαμε εχθές δεν υπήρχε φωτογραφικό υλικό και οι πληροφορίες ανέφεραν πως η σχέση τους είναι φιλική.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, πως όταν βλέπουμε φωτό τους να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια ταραχή μας πιάνει. Για την ακρίβεια «ουρλιάζουμε» γιατί δεν ξέρουμε τι συμβαίνει ανάμεσά τους, και η αλήθεια είναι πως καιγόμαστε πολύ να μάθουμε. Οι «Bennifer» αναμένεται να είναι μεγαλύτερη επανασύνδεση και από αυτή των Braniston που κάποια στιγμή περιμέναμε πως θα συμβεί.

Στο Twitter κυκλοφορεί ήδη φωτογραφία που δείχνει τον Affleck να βγαίνει από το λευκό suv της JLo, στο οποίο ήταν μέσα και η ίδια, και όλο αυτό είναι μη διαχειρίσιμο είναι η αλήθεια. Λες πράγματι να συμβαίνει κάτι μεταξύ τους ή είναι απλά φιλικές συναντήσεις.