Meghan Markle: Άφαντη στη σημαντική εμφάνιση του Harry για τον COVID-19

Meghan Markle: Άφαντη στη σημαντική εμφάνιση του Harry για τον COVID-19

Όλοι περίμεναν να τη δουν στο πλευρό του συζύγου της, αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε.

Δεν έχει περάσει ακόμη πολύς καιρός από τότε που πραγματοποιήθηκε η κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου. Στις 17 Απριλίου, συγκεκριμένα, κηδεύτηκε ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ για να ενταφιαστεί στη Βασιλική Κρύπτη. Αυτό το τόσο θλιβερό γεγονός που παρακολούθησαν άνθρωποι από όλον τον πλανήτη, πέρα από φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρίγκιπα, στάθηκε η αφορμή για να έρθουν πιο κοντά τα εγγόνια του που το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και στα καλύτερά τους.

Σε βαρύ, λοιπόν, κλίμα, ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William εθεάθησαν να περπατούν μαζί δίνοντας ελπίδα στο κοινό για τη μεταξύ τους σχέση. Από τότε, όμως, δεν είχαμε ξαναδεί τον Harry, ώσπου έφτασε η χτεσινή ημέρα…

Ο Δούκας του Sussex εμφανίστηκε στο Global Citizen’s Vax Live concert και μίλησε για περίπου τρία λεπτά για την σπουδαιότητα των εμβολίων και του να μην επηρεάζονται αυτά από τα σύνορα των χωρών. Το κοινό, φυσικά, τον υποδέχτηκε με ιδιαίτερα ένθερμη διάθεση, όμως, συνέβη κάτι άλλο.




Η Meghan Markle ανέμεναν να βρίσκεται στο πλευρό του, αφού οι οδηγίες κάτι ανάλογο ορίζουν, ωστόσο εκείνη δεν παρευρέθηκε, κάτι που έκανε εντύπωση στο κοινό. Ο ίδιος δεν αναφέρθηκε σε εκείνη που τώρα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους ή γενικά στην οικογένειά του και εστίασε στο θέμα της μάχης κατά του COVID-19.

«Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο της παγκόσμιας μάχης κατά του COVID-19. Σήμερα είναι μία γιορτή του κάθε ενός ξεχωριστά εδώ», είπε ανάμεσα στα άλλα.

«Περάσατε τον περασμένο χρόνο μαχόμενοι με θάρρος και αλτρουισμό για να μας προστατεύσετε όλους και υπηρετήσατε και θυσιάσατε τους εαυτούς σας με γενναιότητα»