Lopez - Affleck: Η Jennifer Garner «αντιδρά» στη hot φωτογραφία των ημερών

Lopez - Affleck: Η Jennifer Garner «αντιδρά» στη hot φωτογραφία των ημερών

Τι έχει να πει η πρώην σύζυγος του ηθοποιού για την έξοδο με την άλλη πρώην του;

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε να ασχοληθούμε με πολλά πράγματα. Από τα γιορτινά τραπέζια μέχρι τη σειρά που βάλαμε να συνεχίσουμε το βράδυ, γιατί τις προηγούμενες ημέρες με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν προλαβαίναμε. Θυμάσαι, όμως, και τι άλλο είχαμε; Μία συνάντηση – έκπληξη!

Φυσικά και δε μιλάμε για άλλο περιστατικό από τη βόλτα της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck. Η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας έδειχνε τον ηθοποιό να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο, στο παράθυρο του οποίου φαινόταν η JLo. Κάποια flash backs ήρθαν άξαφνα στο μυαλό μας και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας.

Να είναι απλά φίλοι και να έχουν κρατήσει επαφές μετά τον χωρισμό τους; Να συμβαίνει και κάτι περισσότερο τώρα που είναι και οι δύο single; Η σύγχυση είναι φανερή γύρω από το θέμα και, μέχρι να πάρουμε κάποια απάντηση, μάλλον θα μείνουμε με την απορία.




Τι έχει να πει, όμως, για όλα αυτά η πρώην σύζυγος του Affleck, Jennifer Garner; Πώς μπορεί να της φαίνεται ότι ο σταρ ξαναβγαίνει με την πρώην του;

Μία πηγή αναφέρει στο Entertainment Tonight ότι εκείνη όχι απλά δε εκνευρίστηκε, αλλά αντέδρασε με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο.

«Η Jen δεν ενοχλήθηκε που ο Ben έκανε παρέα με την J.Lo ή με οποιαδήποτε άλλη. Θέλει αυτό που είναι καλύτερο για τον Ben»

«Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εκείνη είναι ο Ben να είναι καλός μπαμπάς. Είναι αρκετό καιρό σε καλό κλίμα όσον αφορά στο να είναι γονείς και η ευτυχία των παιδιών τους είναι η βασική προτεραιότητα της Jen»