Survivor: Θα φύγει ο Παύλος απόψε; Ξέσπασε πόλεμος στο twitter

Survivor: Θα φύγει ο Παύλος απόψε; Ξέσπασε πόλεμος στο twitter

Ο Παύλος Γαλακτερός βγήκε από την comfort zone του και... έσπειρε θύελλες στα social media. 

Η μεγάλη μάχη για τον θριαμβευτή του φετινού Survivor δεν γίνεται μόνο στους στίβους αγωνισμάτων του Αγίου Δομίνικου αλλά και στο timeline του twitter, με υποστηρικγτές και πολέμιους των παικτών να τα δίνουν όλα προκειμένου να επηρρεάσουν την ψηφοφορία αποχώρησης!

Γιατί βέβαια όσες νίκες κι αν πανηγυρίσει κάποιος στον στίβο, αν δεν κερδίσει την αγάπη του κοινού θα ετοιμάσει σύντομα βαλίτσες για Αθήνα. Και οι ισορροπίες στο tele-voting είναι τόσο λεπτές τελευταία που με το παραμικρό αλλάζουν τα δεδομένα. Πάρε για παράδειγμα τον Παύλο Γαλακτερό.

pavlos survivor 7

Επική η ατάκα του James στο συμβούλιο χτες!

Ο νεαρός των "μπλε" είναι χαρακτήρας ήπιων τονων και γενικά δεν προκαλεί, πάντα ευγενικός, με ωραίο αυθεντικό χαμόγελο, δεν έρχεται σε αντιπαράθεση και αποφεύγει τις εντάσεις. Αυτά βέβαια στην "πραγματική ζωή", γιατί στον Άγιο Δομίνικο όλα είναι αλλιώς.

Οι πρώτες μέρες προσαρμογής πέρασαν και ο Παύλος αποφάσισε να βγει από την comfort zone του και να "χτυπήσει" το bromance Νίκου και James. Αλλαγή στρατηγικής ή #ΠοσοΝαΑντεξειοΑνθρωπος; Το αποτέλεμεσμα είναι ένα: Ξέσπασε πόλεμος στο twitter!

Haters vs fans κονταροχτυπούν τα tweets τους ζητώντας δικαίωση. Και αν σκεφτεί κανείς ότι είναι και οι τρεις πρωταγωνιστές της κόντρας των τελευταίων ημερών υποψήφιοι προς αποχώρηση... φαντάζεσαι το τι γίνεται αυτή τη στιγμή στο hastag #survivorGR!



Το ερώτημα είναι αν η στρατηγική της μετωπικής σύγκρουσης είναι εισιτήριο για την επόμενη φάση ή αν είναι καλύτερα να περνάς κάτω από τα ραντάρ όπως η Ελένη Χαμπέρη που μάλλον θέλει να "φανεί" αλλά προς το παρόν δεν ακούγεται πολύ η φωνή της, προκαλώντας βέβαια τα ανάλογα σχόλια στα social...

pavlos survivor 9

Πολύ σύντομα θα ξέρουμε καθώς το πρόγραμμα σήμερα έχει έπαθλο επικοινωνίας (aka πολύ κλάμα) και αποχώρηση παίκτη των μπλε!

Ποιος θα φύγει άραγε σήμερα;



Πάρε μια γεύση από τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στο twitter με σημείο αναφοράς τον Παύλο Γαλακτερό και ετοιμάσου να δούμε μαζί απόψε... ποιος θα χαρεί και ποιος θα κρυφτεί: